Най-усъвършенстваният модел на Motorola досега – Edge 50 Ultra, вече може да бъде предварително поръчан в онлайн магазина на A1.bg. Устройството идва с обновен дизайн, най-добрата камера с увеличение на Motorola и изключително бързо зареждане.

Motorola Edge 50 Ultra се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+ в цвят Forest Grey от 15-и до 31-ви май.

Какво ново при Motorola Edge 50 Ultra?

Дизайн и цветове: Новата Motorola Edge 50 Ultra e с идеално балансиран дизайн, безкраен дисплей със симетрични извивки и естествено усещащи се материали – гръб от веган кожа и корпус от истинска дървесина. Устройството се предлага в три цвята – Nordic wood, Forrest grey и Peach fuzz, който е цветът на годината на Pantone за 2024 г.

Производителност и батерия: Най-новият флагман на Motorola e захранван от Snapdragon 8s Gen 3 процесор и използва операционна система Android 14. Устройството разполага с 4500 mAh батерия, до 50W безжично и 125W TurboPower зареждане, което ви дава необходимия заряд за деня в рамките на едва 4 минути.

Камера: Интелигентната система от камери от професионален клас се състои от 50MP основна, 50MP ултраширокоъгълна и нова 64MP 3x телефото камера. Благодарение на вградения механизъм за подобряване на снимките – moto AI, и усъвършенствания хардуер, тя ви позволява да заснемате невероятни снимки и видеоклипове по всяко време и повод.

Motorola Edge 50 Ultra
идва с 1TB вградена и 16GB RAM памет. Устройството е налично за предварителни поръчки на сайта на А1.bg за 1279,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra или 61,99 лв. на месец за 36 месеца със същия план, в комплект с Moto Buds+ Forest Grey до 31-ви май.

Moto buds+

Безжичните слушалки Moto buds+ са лесни за настройване и управление и ви дават възможност да се насладите на звук със студийно качество до 8 часа в една сесия, и до 38 часа при напълно заредена кутия. Слушалките са подсилени със Sound by Bose, както и Dolby Head Tracking за наистина изключително звуково изживяване. А дизайнът с водоотблъскващо покритие ще ви спести притесненията по отношение на евентуално напръскване или разливане на течност.