fallback

Общ преглед



Голямата звезда на българската поп музика Лили Иванова подготвя уникален концерт за своите почитатели на 22 ноември в зала Арена Армеец.

Тя е първата родна изпълнителка, която рискува да направи самостоятелен концерт в 16-хилядната зала.

Иванова подготвя изцяло нов репертоар, в който ще бъдат включени около 25 песни.

"Обичам новото, концертът ще бъде много музикантски и професионален. Няма да изпълнявам стари песни, за да нямам проблеми с някои автори", заяви Лили на специално организирано събитие, на което бе обявен предстоящият спектакъл.

А той наистина се очаква да бъде грандиозен, тъй като на сцената освен певицата ще бъде Grand Li Orchestra, в който участват 31 утвърдени музиканти. Сред имената са маестро Живко Колев, Милен Кокошаров, Стоян Янкулов-Стунджи, Калин Вельов, Веселин Веселинов-Еко, брас секция начело с Михаил Йосифов и Димитър Льолев и др.

Към тях ще се присъедини щрайх от 16 симфонични музиканти с концерт-майстор Пламена Жекова.

Още в първите минути на коктейла Лили Иванова радостно заяви, че вече има продадени 50 билета. Тя зарадва гостите си с живо изпълнение на три песни с част от музикантите, които ще бъдат и на големия концерт.

Събитието бе уважено от Васил Найденов, Богдана Карадочева, Мария Илиева, Мариана Попова, Нора, Маги Джанаварова, Светла Иванова.

Политическият елит беше представен от бившия военен министър Николай Цонев и семейство Софиянски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Миряна

преди 11 години

хахаха тъпите чалгари май нещо взеха да злобеят ми се струва!!! като никога не си бил на неин концер си затваряй миризливата уста ... лили пее без плейбек и е един от малкото изпълнители които звучат много по-добре на живо, отколото на запис!!!! щом аз съм на 20 и мога да я оценя значи ти си супер *** мога да ти кажа .... аре бегай да мяташ кючеци с преслава и андрея ...

61

Ина

преди 12 години

Дано да е жива и здрава още дълги години Лили и да радва почитателите си с нови песни и концерти. Има много хора, които истински я обичат и за които нейното изкуство е безценно.С нетърпение чакам този концерт, вече си купих и билет.

60

Анонимен

преди 12 години

Ами разбира се че ще се престраши,тя заслужава най-много да пея в такава модерна зала,да не би да я заслужава преслава или галена,я стига....Макар че тя пя в къде къде по велика зала - олимпия...зала ,на която са стъпвали Лейди гага ,мадона и куп други...

fallback