62

Миряна

преди 11 години

хахаха тъпите чалгари май нещо взеха да злобеят ми се струва!!! като никога не си бил на неин концер си затваряй миризливата уста ... лили пее без плейбек и е един от малкото изпълнители които звучат много по-добре на живо, отколото на запис!!!! щом аз съм на 20 и мога да я оценя значи ти си супер *** мога да ти кажа .... аре бегай да мяташ кючеци с преслава и андрея ...

61

Ина

преди 12 години

Дано да е жива и здрава още дълги години Лили и да радва почитателите си с нови песни и концерти. Има много хора, които истински я обичат и за които нейното изкуство е безценно.С нетърпение чакам този концерт, вече си купих и билет.

60

Анонимен

преди 12 години

Ами разбира се че ще се престраши,тя заслужава най-много да пея в такава модерна зала,да не би да я заслужава преслава или галена,я стига....Макар че тя пя в къде къде по велика зала - олимпия...зала ,на която са стъпвали Лейди гага ,мадона и куп други...

59

ДО65

преди 12 години

Защо да се оттегля,***! Да седне да лежи ,место да прави нови песни и да радва хората,*** злобен!!!Шер оттегли ли се,тина търнър,която е на 70

58

Зара

преди 12 години

Е това българина е голям злобар!Лили ще я напълни залата защото е номер 1 ако имах финансова възможност щях да бъда там!Успех Лили!!!!

57

а

преди 12 години

Бокуци смотани.Гамата не знаете а давате оценка на най-добрата от добрите.*** от злъч.

56

Че

преди 12 години

Какво ще се получи? на концерта, ще разказват присъстващите. Но тия снимки с малкия *** внук, Катето с оголено рамо на 60г. баба Лиляна пак изглежда като мома на 80г....ми то омръзва бе бате! Данчето Христова е по-мадама!

55

закъсала с парите

преди 12 години

Явно Лилето е закъсала с парите, щом ще трябва да пее...

54

на сцената

преди 12 години

Може би ще я изкарат на сцената на инвалидна количка?

53

ха!

преди 12 години

БАБА ЛИЛИ ДА СИ ОТИВА!!!!!ПИСНА НИ!!!!!!

52

--

преди 12 години

Само не мога да разбера какви са тия смешни коментари за плейбеци...Последните 3 големи концерта на Лили ги има навсякъде из мрежата. Кое по-точно парче е на плейбек?Кое е на плейбек?

51

Бо

преди 12 години

Дано да доживее до 22-ри ноември.

50

Анонимен

преди 12 години

На плейбек ще пее сигурно ;)

49

Нели

преди 12 години

Защо да се е престрашила? Тя е най-големият талант! Браво Лили! Когато съм присъствала на твой концерт съм се чуствала горда, че съм българка! Песните ти са съдържателни, актуални и ненадминати! Онези момиченца от чалгата никога няма да постигнат твоята слава, но дано поне се понаучат на нещо от теб! Бъди здрава и продължавай да ни радваш!

48

Ivan Grozni

преди 12 години

Лили Иванова смята да издаде мултимедйно ДВД, включващо целия й репортоар, интервюта и изяви. За тези, които не владеят древношумерски и латински , ще има субтитри на български език.

47

анонимен

преди 12 години

абсолютно сте прав!! Крайно време е да се примири с натредналата си възраст и достойно да се оттегли от сцената!Няма вече глас и със сигурност този концерт ще е изцяло на плейбек!!!!

46

АНТИ

преди 12 години

КАТО ЛИЛИ НЯМА ДРУГА.НЕЗАБРАВИМИ СА НЕЙНИТЕ ПЕСНИ И ИЗПЪЛНЕНИЯ - КАМИНО ДЕТЕЛИНИ ПАНАИРИ И Т Н МНОГО СА ЗАГЛАВИЯТА КОИТО МОГАТ ДА СЕ ИЗРЕДЯТ.И ДНЕС ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ РАДВА С ХУБАВИ СЪДЪРЖАТЕЛНИ ПЕСНИ И ИЗПЪЛНЕНИЯ.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЛИЛИТО.

45

пожелание

преди 12 години

..ами да доживеем до 22 ноември....всичките...

44

Разбирач

преди 12 години

Много си кух. "ЕСтрада" са го наричали големите култураджии навремето дето все седяха по партийните кабинети. Иначе си е поп музика, възникнала в две посоки - с база френско-италианската вълна на Модуньо-Азнавур-Мина-ДАлида... и втората (дето я гледаха накриво) - джаза и суинга от Щатите (тук велика беше ЛЕа Иванова). Лили почна като имитатор на РИта Павоне и после остана на италианската вълна, макар и с авторски репертоар. А Емил плуваше във френски води.

43

toni

преди 12 години

Петко, Софиянски е бил премиер!