Общ преглед

Голямата звезда на българската поп музика Лили Иванова подготвя уникален концерт за своите почитатели на 22 ноември в зала Арена Армеец.

Тя е първата родна изпълнителка, която рискува да направи самостоятелен концерт в 16-хилядната зала.

Иванова подготвя изцяло нов репертоар, в който ще бъдат включени около 25 песни.

"Обичам новото, концертът ще бъде много музикантски и професионален. Няма да изпълнявам стари песни, за да нямам проблеми с някои автори", заяви Лили на специално организирано събитие, на което бе обявен предстоящият спектакъл.

А той наистина се очаква да бъде грандиозен, тъй като на сцената освен певицата ще бъде Grand Li Orchestra, в който участват 31 утвърдени музиканти. Сред имената са маестро Живко Колев, Милен Кокошаров, Стоян Янкулов-Стунджи, Калин Вельов, Веселин Веселинов-Еко, брас секция начело с Михаил Йосифов и Димитър Льолев и др.

Към тях ще се присъедини щрайх от 16 симфонични музиканти с концерт-майстор Пламена Жекова.

Още в първите минути на коктейла Лили Иванова радостно заяви, че вече има продадени 50 билета. Тя зарадва гостите си с живо изпълнение на три песни с част от музикантите, които ще бъдат и на големия концерт.

Събитието бе уважено от Васил Найденов, Богдана Карадочева, Мария Илиева, Мариана Попова, Нора, Маги Джанаварова, Светла Иванова.

Политическият елит беше представен от бившия военен министър Николай Цонев и семейство Софиянски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase