Снимка: БГНЕС

А иначе Вълка си спомням много добре. Няма да забравя, когато воювах със Станишев като кмет на София. И премиерът Станишев излезе с Гайтански да мият улиците. Когато ми правеха кризите с боклука. Прибраха кофите за една нощ. Колкото аз съм се борил, никой не се е борил и успях. Господ бави, но не забравя. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, по повод казуса "Гайтански".

Борисов коментира, че не може да каже защо прокуратурата чак сега се е задействала и допълни, че сигурно са тежки казуси.

"Хубаво е, че са се задействали. Сега да проверят и "Булгартабак", щом г-н Петков е казал тази сутрин. Аз мисля, че по тази сделка подобна голяма цифра от приватизация не е получавана в България", добави Борисов.

"Никога не съм се занимавал с тази банка пряко. Но тогава го помня случая за една колекторска фирма и го изпъдих веднага", заяви Борисов.

"Язовирите са вече на 30%. Водопроводите, които докарах от Дунав до Делиормана, спряха преди 3 г. "Напоителни системи" ги махнаха. Интересува ме какво ще се случва с жп транспорта. За съжаление, ние говорим за все едно и също - КОНПИ, прокурор. Ако си един отбор, проблемите се преодоляват. Истински ме касае как да дадем на хората възможност да гласуват за това, което искат. Не отговаряме на нападките, за да можем да направим правителство след това", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase