67

Боеко

преди 4 седмици

Господ бави, но не забравя...Дано не те забрави и тебе

66

Шанел

преди 1 месец

Абе краднат ,краднат па спрат, единия айдук вика за другия - дръжте крадеца...

65

Борил си се

преди 1 месец

Със себе си колко да откраднеш! Най- големите престъпници най- много вият!

64

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не си борил, Баце. Само си крал. Крал си за 5 живота.

63

Анонимен

преди 1 месец

След като се знае, че ГЕРБ винаги лъжат, какво да коментирам ...

62

Герака

преди 1 месец

Леленце този се прави на света вода ненапита .Прокуратурата за ало Ваньо, Барселона гейт ,коя е мата Хари няма ли да каже а Мавродиев беше гуру именно на банкянският владетел

61

Феликс Е. Д.

преди 1 месец

Този е много зле. Остарява и съвсем загуби връзка с реалноста.

60

Анонимен

преди 1 месец

Води война със станишев е и ? Само клевети клевети след като няма присъди

59

АЗ

преди 1 месец

Заминавай към затвора !!!!!

58

Гост

преди 1 месец

И какво направи 6 години кмет и 12 години цялата държава под ботуша ти? Станахме по-бедни, тотален терор над населението, пълен слугинаш на всички мафиоти, мутри, доставчици на белото, ограбена и разбита енергетика, милярди потънали от пътни , железопътни ремонти, огромни соларни паркове върху плодородна земя с фалшиви ниски категории, терор, натиск, уволнения на хора които не искат да участват в такива схеми. Цяло денонощие няма да ми стигне да изразявам възхищението си от твоето лидерство.

57

Анонимен

преди 1 месец

Истината винаги е една! Пред очите ни години наред една банда от бизнесмени с любезно съдействие на политици станаха безгранично богати без много усилия, без напрежение, без да бъдат обезпокоявани, без никакви пречки.След години естествено комфорта спира и започват да излизат мръсните ризи на всички. Няма как да скриеш от хората истината! Просто няма как! Малка ограбена държава сме! Просто ни ограбиха!

56

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата се бореше с Вълка като му подари 150 милиона от ББР:)

55

Дрън дрън

преди 1 месец

Е да, като имаме мутринска правосъдна система в също така мутренска държава и опираме до ГОСПОД. НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!? Излиза че всеки 5 човек в Мутролендия е престъпник. Фалш , кражби и безсаконие във всяка една институция. И всичко това в резултат на Агент Буда и неговите авери. И ние чакаме и силно се надяваме на ръката и наказанието на Господ Бог.

54

Анонимен

преди 1 месец

Те всички са така, пред общността се борят, уж, но зад завесите. Бойкикев го търси маджо. Канадския пие кафета със Русев, да му казвал как е времето в страната. И още много. Боко ги върти всички.

53

Главанак

преди 1 месец

Ами не отговаряш на хората,просто защото няма какво да кажеш И не мисли,че хората са толкова плиткоумни и забравят отношенията ти с Вълка! Или се правиш на умряла лисица за да се върже някой на лъжите ти. А ти просто така управляваше- с лъжи,хвалби и насаждения на страх! Борисов,не разбираш ли,че хората,изключвам мафиотската ти партия,не те искат ! Печели си избори/ на всички е ясен начина/, управлявай си/ ама и това не можеш/, и не търси съюзници! Никой не е забравил снимките с пачките !

52

Анонимен

преди 1 месец

Докато Бацо е воювал със Станише, Вълка си развяваше байрека и чек до сега.

51

Анонимен

преди 1 месец

ВЕДНАГА ИЗЛИЗАТ ДВАМА ТРИМА НАЕТИ И СЕ ЗАПОЧВА ЛЪЖА ЛЪЖА ЛЪЖА ДАВАЙТЕ НАПРЕДНА ПОЧИТ СТЕ

50

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))

49

Анонимен

преди 1 месец

Тоя боко се гордее,че е прочел само една книга през живота си.Аз се срамувам от него.Остана да се възгордее,че е бил в затвор в Чехия за кражби на коли и картината ще е наистина срамна за боко,ама той-горд...

48

Чекмеджиев

преди 1 месец

Що в чекмджето на Боко се озоваха килограми злато и пачки евраПреди малко написах нещо подобно и го изтриха.Що бе???Като го изтрият няма да променят фактите.