Снимка: БГНЕС
fallback

В трудни ситуации се подкрепихме с ПП-ДБ взаимно и ако е имало ползи, са общи и вредите са общи. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Oще по темата
Николай Денков, няма да ви позволя да ни прикрепяте с ДПС по никакъв начин. Всичко знаем и не е нужно да губим времето и на Негово Светейшество и на президентската двойка и на дипломатите. Имахме нужда от осъзната подкрепа от десетина или колкото трябва депутати от вас, да си понесем цялата отговорност, каза Борисов. Българските избиратели на кого дадоха това право сигурно 20 пъти подред? Общо над 2 млн. са гласували за нас, посочи Борисов. Благодаря за подкрепата на ДПС. Ясно казахме, че втори мандат няма да подкрепим, трети мандат няма да подкрепим също, не е логично партии с по 6-7% да доминират, категоричен е Борисов. Ако дадете третия мандат на господин Костадинов, мисля, че ще имаме правителство, след всичко, което чухме в залата до момента, посочи Борисов.

Извиняваме се, молим на прошка българските граждани, ще се явим пак пред тях. С уважение се отнасям, не обиждам никого, да си пожелаем да се видим след изборите, защото не вярвам и с третия мандат да стане нещо, каза още Борисов. Да прекратим гласуването, да благодарим на служебния кабинет и да отиваме да агитираме, да молим за прошка, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

306

БАЦЕ

преди 2 месеца

.ще купя на всеки българин по една къща в барцелона -само че сега а друг път

305

бг

преди 2 месеца

колкото повече бавят съставяне направителство толква повече наливат вода в мелни;цата на Радев де стане президенстка република без избори Без народно събрание -да си управлява като цар или като П2тин.И ако стова стане жална ни майка това ще е смъртта на България.Турците за 500 години не създадоха нови нации от българските но руснаците създадоха македонска ,шопснка и пр. сърборуски подлости само за 50 години!

304

Деди

преди 2 месеца

Баце съвсем изтрещя - ало, Вождът, днес не е ден за прошка, не злоупотребявай със светлите религиозни прзници, сми си събирай крушите и бегом в опозиция. Май дотук бяхте!

fallback