306

БАЦЕ

преди 2 месеца

.ще купя на всеки българин по една къща в барцелона -само че сега а друг път

305

бг

преди 2 месеца

колкото повече бавят съставяне направителство толква повече наливат вода в мелни;цата на Радев де стане президенстка република без избори Без народно събрание -да си управлява като цар или като П2тин.И ако стова стане жална ни майка това ще е смъртта на България.Турците за 500 години не създадоха нови нации от българските но руснаците създадоха македонска ,шопснка и пр. сърборуски подлости само за 50 години!

304

Деди

преди 2 месеца

Баце съвсем изтрещя - ало, Вождът, днес не е ден за прошка, не злоупотребявай със светлите религиозни прзници, сми си събирай крушите и бегом в опозиция. Май дотук бяхте!

303

до 313

преди 2 месеца

Право да гласуват имат 6 0000004 милиона се управляват от лидери български или чуждестранни групировки които не участват в избори

302

Борисов даде

преди 2 месеца

Пример как се управлява без да си участвал в избори и без да си народен представител като лидер на ГЕРБ които го извикаха от Банкя и той стана премиер

301

bb

преди 2 месеца

На последните избори общо са гласували 2 000 000 човека! Да ти кажа де, щото знам, че с математиката ти е трудно! Или тия дет го четат викаш, и на тях им е трудна, та викаш дай да си приказваме каквото си искаме!

300

Българските

преди 2 месеца

Избиратели са 35%Българските Не избиратели за 65%Как така парламента се пълни с 240 депутата все едно са гласували 100% български избиратели

299

Дано

преди 2 месеца

Двамата с Пеевски ако отидете на да си харчите парите при Ружа Игнатова работите рязко ще потръгнат за България.

298

Цоко

преди 2 месеца

Никога няма да те извиним , долен крадец! Бойко - *** ! Изгони милиони млади и интелигентни българчета далеч заради цинизма и просташкия език

297

Анонимен

преди 2 месеца

Боко, питай пенсионерите какво мислят за тебе? 50 лв добре ли е, а?

296

Анонимен

преди 2 месеца

Това ще върне ли 15 години прекарани в мизерия? Ще ни върне ли мястото преди Румъния по доходи? Ти ще върнеш ли заграбените милиарди? Ще върнеш ли парите за къщата в Барселона?

295

Българин

преди 2 месеца

Този пък молел за прошка гражданите. Но пък, селяните, ще му ЕХМ. Колкота и да са малко останали в селата. Те, за това им палеха слама в краката на полицаите му. За да разбере, че такива като него са мразени. Може и само бай Ставри да го обича. Както са го настали Брендо в Централния софийски, така и него да го настанят. Стига е бил министър на председателките на БЪЛГАРИЯТА НИ. С куки като него, толкова. Сега ще опитаме без куки.

294

Eurozone, 2023

преди 2 месеца

Мутрата пак са го назначили за говорител. Българският народ го мрази този и такива като него. Причината е толкова проста. Ние, от УБО, не обичаме да се извиняваме на никого. дори го можем и на английски. *** yourself, miserable.

293

Тикво

преди 2 месеца

Изчезни тиквеникооо

292

Анонимен

преди 2 месеца

Още едно правителство на принципа "Всичко за украйна" не ни трябваше.

291

Анонимен

преди 2 месеца

На тоя не му вярвам на нито 1 дума. Търпяхме лъжите и кражбите му 13 год. Да се маха!

290

Анонимен

преди 2 месеца

За да тръгне напред Бг, трябва да се освободим от ГЕРБ веднъж завинаги.

289

Тоя ли!

преди 2 месеца

А турски поток,на..акан ди..рник!

288

художника

преди 2 месеца

Борисов, сега разбра ли че без народа сте НИЩО. Народа, който пълни бюджета на държавата с данъците и глобите за щяло и нещяло. Народа, който ограбихте и който кара 20год. си брички по разбитите "нови" пътища. Народа, който яде бо-клу-ците на ЕС, защото убихте земеделието и скотовъдството. Народа, който може и да го лъжеш 12 год., но не можеш да го лъжеш вечно. Махайте се бе кър-ле-жи!!!

287

Анонимен

преди 2 месеца

е нали бяха лош матрял, какво ти дреме за тях - глей си джипчето.