Снимка: БГНЕС

На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян. От "Величие" ще останем постоянни в нашата позиция и няма да подкрепим кандидата на ГЕРБ. Вчера също имахме наш кандидат – проф. Юлиана Матеева, като това е първият довод да не подкрепим другите представители. Това коментира депутатът от партия "Величие" Дарин Георгиев.

"След промените в Конституцията, има хипотеза, че председател на Народното събрание, може да стане следващият министър-председател в служебно правителство", обясни пред NOVA той. Според него основната задача на "Величие", е да "изсветли" политическите процеси в страната.

"Нашето мнение е, че не трябва да даваме военна помощ на Украйна, за да не бъдем въвлечени в по-висока фаза на войната. Ние ще изобличим  какво се случва във "Възраждане", но няма да си служим с обидния език, с който те ни определят", каза още Георгиев.

Той сподели, че цял живот е работил в сферата на сигурността, като е бил в Ирак, Афганистан, Африка, а след това се е занимавал с охранителна дейност в "Исторически парк". Дарин Георгиев е бил директор по сигурността към ФК "Ботев – Пловдив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase