Снимка: БГНЕС
fallback

Ние чухме какво ни казват хората – и гласуващите, и негалсуващите. Те ни казват, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст. И другото което ни казаха, е че не искат нови предсрочни избори“. Това заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев по време на откриването на 50-ото Народно събрание.

Oще по темата
По думите му хората искат стабилност, съставяне на правителството и решаване на техните проблеми. „Това са проблемите на доходите, на работните места, на икономическия растеж, на населените места и на всеки български гражданин. Няма как решаването на тези проблеми да стане в политическа криза“, категоричен бе Цонев и призова за съставяне на правителство в хоризонт от 4 години.

По думите му българите в по-голямата си част потвърждават евроатлантическия избор на България и посочи, че ДПС категорично ще продължи да подкрепя Украйна.

"За нас от ДПС изборът на евроатлантизма е екзистенциален избор за гражданите и за родината", посочи още Йордан Цонев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Мечтай си !!

преди 1 седмица

И духай таратора !!

81

Бай този

преди 1 седмица

Че нали от тях туркоидите, тръгнаха всички тези конвенции и прочие. Остава те да не са в подкрепа на евроатлантическите ценности. Та нали е всеобщо известно, какъв е стандартния метод на размножаване, но това от столетия не ги спира да продължават с опитите по друг начин.

80

у

преди 1 седмица

П е решел да се размагнити, за да му отблокират офшорните сметки.

fallback