77

Мечтай си !!

преди 3 месеца

И духай таратора !!

76

Бай този

преди 3 месеца

Че нали от тях туркоидите, тръгнаха всички тези конвенции и прочие. Остава те да не са в подкрепа на евроатлантическите ценности. Та нали е всеобщо известно, какъв е стандартния метод на размножаване, но това от столетия не ги спира да продължават с опитите по друг начин.

75

у

преди 3 месеца

П е решел да се размагнити, за да му отблокират офшорните сметки.

74

Хейт

преди 3 месеца

Аааа, дойдохме си на думата! Обещали сте да ни набутате във войната. И сега се чудите как да стане. Въобще не ви пука за проблемите на обикновения българин.

73

СПРАВЕДЛИВ

преди 3 месеца

КВА ПОКРАЙНА КВИ 5 ЛЕВА

72

Анонимен

преди 3 месеца

Фашисти!!!

71

Санчо

преди 3 месеца

Бе твърд ще да е, ама дали края на сопата или нещо друго времето ще покаже

70

43000

преди 3 месеца

събирайте си трите процента украинци, определете си бюджет за транспорт, екипировка и застраховки, и дим да ви няма. това ви казаха 70те % негласували, а не "сложихме ви там, за да повтаряте денковите приоритети".

69

И тези ли минаха

преди 3 месеца

в режим "До последния българин"? Ние вече сме в НАТО и ЕС не е необходимо да се натягаме толкова :D

68

Хюго Бос

преди 3 месеца

Твърда подкрепа за Украйна? Ами какво чакат, а не се записват доброволци за фронта? Страхливи лицемери.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Клишета и приказки лишени от реален смисъл... в дневния ред на българите определено приоритет не е подкрепата за Украйна, по простата причина, че сме най-бедната държава членка на ЕС.

66

ами да

преди 3 месеца

политиците искат държавата да тръгне в нормално европейско русло,но са прекалено мекушави за да наложат данъци на народа и да го накарат да работи,а народът е зает с крадене и трупане на още и без това голямото си имане,за друго не го търси,такава е пропастта

65

Анонимен

преди 3 месеца

"Йордан Цонев: Между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст" Амче той сам си го казва. Украйна не е в дневния ред на обществото, България е! Никаква подкрепа за партии, които поставят Украйна пред България.

64

Анонимен_777

преди 3 месеца

Ще видите една 'твърда подкрепа' ама ще е от яка тояга, жалки колониални лакеи и народоотстъпници!!! Има решение и за 'пропастта' м-у народа и продажниците - всички 'политици' и 'парашутисти' - 'Атлантици' в пропастта..?!!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Иска да каже Евролунатическото само дето с 30% не е мнозинство ,а останалите 70% им показаха .!. ,защото явно на хората им писна от продажници дето сега се джавкат за кокала ,ама правителството няма,щото са Орел Рак и Щука

62

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАРАДИ ТЕЗИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ДО ДУПКА , АМА ТЕ НАЛИ ТУРЦИ НЕ ИСКАТ В ЕВРОПА КЪДЕ СЕ Е ЗАСИЛИЛ ШИШИ, И МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА ЗАЩОТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ДПС ЩЕ ИМ ПИСНЕ И НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА

61

Ха

преди 3 месеца

Гледам някакви спорове, противопоставящи турската с руската армии. Спорове на база нашето ДПС. Само да се знаеш, че нашите псевдо турци и дупедавци от управлението на ДПС са много далече от голямата политика, в частност на Ердоган.

60

коментар

преди 3 месеца

Алооо, ДПС-то и днешният му говорител Данчо ментата, вие за депутати на кой парламент сте избрани, пък макар и с 30% активност? На България или на Украйна? Първата ви дума като атлантици национални предатели не е България, а Украйна! Защо бе мента, защо? Нови избори до дупка докато или не се вразумите всички или не изчезнете окончателно! Народът иска българско стабилно правителство не марионетка и нац. предатели. Веднага избори!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Къде я видя бе дрисък, знаеш ли какво е ПК 7,62,ПК 5,,45 и КПВТ 14,5....играчките от Кауфланд от татко ти?

58

Анонимен

преди 3 месеца

Тъй ли, в Инста ли?