Снимка: МС
fallback

Изборите протекоха честно и прозрачно, каквато беше и основната задача на служебното правителство, заяви министър-председателят Димитър Главчев пред медии в Берлин.

Oще по темата
Премиерът отбеляза, че потвърждение за добрата организация има и от мисията на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), която бе в България, за да наблюдава изборите за Народно събрание и Европейски парламент.

Главчев изрази надежда скоро да има редовно правителство и стабилен парламент, които да изкарат своя пълен мандат. Подчерта, че това е въпрос на разговор между политическите сили в Народното събрание.

Премиерът Димитър Главчев днес е в Берлин за участие в Конференцията за възстановяване на Украйна. Това е третият форум, след като домакини преди това са били Лугано и Лондон, а предстои да се проведе конференция и в Италия.

"Всички ние искаме да покажем подкрепата си за Украйна във всякакъв аспект, всяка една от страните – в размера, в който може", изтъкна министър-председателят преди началото на събитието, цитиран от правителствената пресслужба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Анонимен

преди 2 седмици

До 70 % НЯМАТ ДУМАТАМхм, а ти за кой гласува тогава от пезевентите дето са се наредили там а? Кирчо "Братоубиец" Парапетков? Боко? Шиши? Славчо може би? Всичките дето са се събрали най- отгоре се редят на една и съща опашка да изнасилват България. Тия избори само определят в какъш ред ще се изреждат.

105

мак

преди 2 седмици

главчев, докога ще раздавате на украйна. Нали е корумпирана, а България е бедна като църковна мишка. От какъв зор се напъвате за чужда държава, за да ви похвалят началниците и да не ви обвинят, че подкрепяте путин?

104

Анонимен

преди 2 седмици

Myrscho mnogo prosrazno Dolen grobar

fallback