Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев разкритикува ПП. От Фейсбук Добрев направи коментар на политиката, водена от паритята на Кирил Петков.

Добрев припомни думите на Петков от 2 август 2022 година: "Научихме си уроците за много кратко време." 14 април 2024, Кирил Петков: "Уроците от последните 9 месеца сме научили."

"Аз предлагам оттук нататък да си ги учат вкъщи, а не в министерствата", написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във фейсбук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Каинов комплекс

преди 4 седмици

А ние, Възрожденското ЛГБТ, какво печелим от това?

37

До Наблюдател

преди 4 седмици

Ако ме си запознат, съществуват така наречените икономически цикли и ГЕРБ хванаха най-добрите времена от цикъла и въпреки това се провалиха с гръм и трясък, единствено имаха много пари за крадене и харчене. Никога не сме били пред Хърватия и инфлацията идва от САЩ и скоро пак ще е висока, независимо кой управлява.

36

Наблюдател

преди 4 седмици

При ГЕРБ инфлацията беше овладяна! Строеше се с пълна сила, в държавата имаше пари, а.според щатните полюционери, имало даже и за крадене! Приеха ни в Банковия съюз, а в Чакалнята на Еврозоната бяхме преди Хърватия! Откакто Радев размаха юмрук и ни натресе Шарлатаните, държавата е опоскана, строителството умря, а дълговете непрекъснато растат! А Еврозона...през крив макарон!Покрай крадливите и некадърни ПП-та, и Копейките се взеха насериозно!

fallback