38

Каинов комплекс

преди 1 месец

А ние, Възрожденското ЛГБТ, какво печелим от това?

37

До Наблюдател

преди 1 месец

Ако ме си запознат, съществуват така наречените икономически цикли и ГЕРБ хванаха най-добрите времена от цикъла и въпреки това се провалиха с гръм и трясък, единствено имаха много пари за крадене и харчене. Никога не сме били пред Хърватия и инфлацията идва от САЩ и скоро пак ще е висока, независимо кой управлява.

36

Наблюдател

преди 1 месец

При ГЕРБ инфлацията беше овладяна! Строеше се с пълна сила, в държавата имаше пари, а.според щатните полюционери, имало даже и за крадене! Приеха ни в Банковия съюз, а в Чакалнята на Еврозоната бяхме преди Хърватия! Откакто Радев размаха юмрук и ни натресе Шарлатаните, държавата е опоскана, строителството умря, а дълговете непрекъснато растат! А Еврозона...през крив макарон!Покрай крадливите и некадърни ПП-та, и Копейките се взеха насериозно!

35

Любо

преди 1 месец

13 години краднахте и пак наглеете!

34

Анонимен

преди 1 месец

Така, така, държавните институции не са мястото, където да се учиш. Тук се идва подготвен. Ако не си подготвен съсипваш държавата. Аз се чудя как 240 души народни представители позволиха 3 години на ПП да управляват т.е. да съсипват държавата пред очите им? 240 души позволиха това и за тази дейност получаваха по 10 000 лв. заплата.

33

Анонимен

преди 1 месец

Как народа забрави какви мошеници сте вие от ГЕРБ. Така през медиите се управлява общественото мнение. Ще векуват на власт, като народа не може да помни.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 30 тези нагли лъжи че българите били бедни айде стига вече само некадърници мързеливци драскат тук и лъжат излизаш ли навън 30 кола до кола в магазините препълнени колички българите които работят не спират своето развитие имат пари 30 и най важното БЪЛГАРИЯ Е БОГАТА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРИТЕ СА БОГАТИ ТАЗИ лъжлива песен остаря остана в миналото забрави я 30

31

Анонимен

преди 1 месец

До Василев кой ти пречи да печелиш пари Василев големи оплаквания на неможачи

30

Василев

преди 1 месец

Кой какъв урок трябва да научи? Първият и единствен е да не се краде за сметка на народа. Когато даваш съвет към някого първо погледни себе си.Превърнал си хасковския регион в бащиния.Командориш във всички сфери и ти стоят мирно- полиция,образование, здравеопазване, съд и прокуратура и т.н.Раздавате пари и печелите избори.И тези пари са наши,взети от джоба на обикновения човек. Затова заплатите и пенсиите са такива.Заради такива като вас,без значение на партийна принадлежност.

29

Велин

преди 1 месец

А вие къде се учехте бе 5-то разрядни комунисти и ченгета?!

28

Анонимен

преди 1 месец

Герб-ДПС се оформиха като откровено криминални групировки, и оставена на тях България е обречена! Единствения изход е да излезете и да гласувате ЗА КОГОТО И ДА Е, само не за Герб-Дпс.

27

МАФИЯ ГЕРБ

преди 1 месец

Най-наглата партия е ГЕРБ !

26

Анонимен

преди 1 месец

Само Възраждане Ще ви оправи ВАЗ Делянчо ХасковскИ!-:)

25

тъпомер

преди 1 месец

Да гласуваш за ГРОБ е престъпление,само крадлювците са за тях.

24

манго

преди 1 месец

пудела но тиквата

23

Анонимен

преди 1 месец

Бойка пожарникарката-дявол в ангелско наметало.

22

Хм, да,

преди 1 месец

бейбифейс Делянчо ги учи с мама в къщи.

21

Магнитски

преди 1 месец

Няма такова нещо. Оттеглихме доверието си към Кирил, след като най - нахално и непоканен се снима с президент Байдън и го компрометира пред света

20

Анонимен

преди 1 месец

ПП са ясни.Ами вие научихте ли си урока или пак ще ви правим първа сила за да подкрепяте кирчовско правителство?

19

Анонимен

преди 1 месец

До ПУДЕЛИ АЛО ИЗМАМНИЦИ-ОСТАНАЛИ СМЕ НА ПАРИТЕ ОТ ПРЕДИ ПРОМЯНАТА,И НА НОВИ(на 300 %) цени на храни и на всичко друго !