Снимка: БГНЕС
fallback

Ще подкрепим отделна комисия за "Лукойл", ако г-н Борисов не го е страх, нека подкрепи комисия за "Турски поток". Не може да разберем тезата на ГЕРБ, но видимо се използва темата, за да се размие темата "Турски поток", заяви Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната – Демократична България" пред журналисти в парламента, предаде БГНЕС. Той добави:

"Страхът витае в парламентарната група на ГЕРБ. Вижте страхът в очите на Борисов."

Съпредседателят Кирил Петков направи уточнението, че ако ГЕРБ-СДС искат да говорят за "Лукойл", ще получат председател от тяхната парламентарна група. По този начин и ПП-ДБ, и ГЕРБ-СДС ще могат да засекат изказаните информации.

Ние сме винаги за пълна прозрачност, няма от какво да се страхуваме, добави Петков.

Кирил Петков припомни четирите важни теми, които да са във фокуса на 49-ото Народно събрание: Още утре да се вкарат в дневния ред правилата за Антикорупционната комисия; Законът за защита на лицата, които подават сигнали.

Знам, че ГЕРБ се притесняват от този закон, но нека го приемем бързо, призова Петков.

Третият закон, е законът за личния фалит. Четвъртото нещо е пътната карта за енергетиката.

Тези четири неща, ако бъдат изпълнени в следващите четири седмица, България ще получи 1,2 млрд. лева. Тогава вече може да говорим за повишаване на пенсиите за постоянно и ще говорим, че бюджетът може да бъде изпълнен. Всичко друго е замазване на очите, заяви Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Анонимен

преди 1 месец

Кире, ходи си продавай хранителните добавки в Канада и не се занимавй с несвойствени неща ! Вземи и Асенчо да си разнася софтуера от врата на врата !

149

Анонимен

преди 1 месец

Задачата, която имат двете предателски фракции -- на борисов и на простокиро е да разрушават всичко функциониращо в България. А българското стадо трябва да се заблуждава, че едната е по-добра от другата и други партии за гласуване няма. Другото нещо, по което действа цру е да се попречи за някакво формиране на опозиционна коалиция, която да измести двете предателски фракции от първите места. А след изборите пак ще са готови за управление заедно и източване на бюджета към сащ и украйна.

148

чудя се!

преди 1 месец

Що за национални предатели трябва да има в една партия? За която интересите на чужда държава (Украйна) са по-важни от интересите на България. Тоест според лидерите на тази предателска, измекярска партия (ПП-ДБ), Балканският поток не трябвало да съществува, щото заради него Русия получила възможност да нападне Украйна. Ми Русия и без да го имаше Балканския поток, пак щеше да нападне Украйна. Но заради Украйна, ние не бива да изграждаме газопроводи. Заради нея трябва се върнем в първобитния строй.

fallback