150

Анонимен

преди 1 месец

Кире, ходи си продавай хранителните добавки в Канада и не се занимавй с несвойствени неща ! Вземи и Асенчо да си разнася софтуера от врата на врата !

149

Анонимен

преди 1 месец

Задачата, която имат двете предателски фракции -- на борисов и на простокиро е да разрушават всичко функциониращо в България. А българското стадо трябва да се заблуждава, че едната е по-добра от другата и други партии за гласуване няма. Другото нещо, по което действа цру е да се попречи за някакво формиране на опозиционна коалиция, която да измести двете предателски фракции от първите места. А след изборите пак ще са готови за управление заедно и източване на бюджета към сащ и украйна.

148

чудя се!

преди 1 месец

Що за национални предатели трябва да има в една партия? За която интересите на чужда държава (Украйна) са по-важни от интересите на България. Тоест според лидерите на тази предателска, измекярска партия (ПП-ДБ), Балканският поток не трябвало да съществува, щото заради него Русия получила възможност да нападне Украйна. Ми Русия и без да го имаше Балканския поток, пак щеше да нападне Украйна. Но заради Украйна, ние не бива да изграждаме газопроводи. Заради нея трябва се върнем в първобитния строй.

147

Анонимен

преди 1 месец

И борисов и петков са си за затвора -- има престъпления и злоупотреби.

146

1

преди 1 месец

Точно на Баце не му пука, той си има яко чекмеджета. Ама тия покрай него...

145

BONZO

преди 1 месец

Тази тръба е най-доброто направено до сега за икономиката на страната. Вечно ще има постъпления в хазната от нея. А с ш'арлатаните, както и Президента каза, ще се справим рано или късно. Заради тях, този път ще гласувам.

144

Секира

преди 1 месец

Вън от България мушмороци от ПП.Мошенници и крадци.

143

Иванчо от приказките

преди 1 месец

*** като бяхте в сглобката не си отваряше устата сега цяла България да ти се изака7 в устата пак няма да я напълни с ***

142

От Бурса

преди 1 месец

Какъв страх бе мух_льо. Ти да не си експерт по ирисодиагностика. За психиатър си човече.

141

Възмутен съм от

преди 1 месец

т.н. журналистка Цънцаров. Тази сутрин спрямо г-н Тома Биков не престана да задава със много сериозен тон супер *** въпроси. Тома Биков отговаряше спокойно и точно, което явно не се хареса на нахал_ ната и не особено добре изглеждаща на екрана журналистка. Тя явно не стои добре до колегата си Йочев ин разваля тандема.

140

Анонимен

преди 1 месец

Ругайте пп таваришчи, заплашвайте, а после ще искате подкрепа. Вашето пп изглежда се състои от caдo-мaзo индивиди!

139

Анонимен

преди 1 месец

А какво се случва със завода за електромобили? Някой спомня ли си и тази лъжа на киртака

138

В едните очи

преди 1 месец

страх, в другите следи от злоупотреба с бял прах.

137

Секира

преди 1 месец

Киро, страхът е в твоите очи.Борисов не можеш да го стигнеш никога.От къде се пръкнахте лъжливо семселе.Промяна сте,ама за лошо.Заминавайте си цялата свита.Разказахте играта на България.Вие сте срам!!!

136

Виждам, въждам !!

преди 1 месец

Виждам изкривената от злоба уста на Киро НЕумното и страха в ококорените очи на неговия пръв съратник меката китка.

135

Ала бала

преди 1 месец

Обичам те, не те обичам, обичам те, не те обичам .....

134

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо и Лена са като изкуствен интелект без достъп до Google.Ама много изкуствен.Пълна нула.

133

Това лайно

преди 1 месец

Не разбра ли, че ако не са таксите от този газопровод Булгартрансгаз да е фалирал. Интереси....Някой иска да приватизира газопреносната мрежа. Някой като кокорчо Лорер Кире.лъжеца и др.

132

хахахахах

преди 1 месец

Избори ще има и плюенето почна. А избори ще има, защото не се разбраха кой къде ще командва. Ясно е, че всеки мисли за задн*ка си, държавата и хората в нея - кучета ги яли!След изборите пак ще се сглобят в името на келепира.

131

Този,

преди 1 месец

лошо ощипания, да погледне за къде е предназначен "Turkish stream", че да му стане ясно - и той да беше на власт тогава (опазил Бог) щеше да строи и да му капят лигите.