Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Мис България Ивайла Бакалова отново ще бъде разпитана от Софийската градска прокуратура. Това заяви градският прокурор на София Илиана Кирилова преди заседанието на временната комисия, която проверява фактите около групата на Мартин Божанов - Нотариуса. По думите ѝ Бакалова сама е потърсила Мартин Божанов - Нотариуса за помощ.

Разговорът е проведен през чужд телефон. Контактът е станал чрез Емил Писков, който им е вършил юридически услуги. Той не е искал да прави това и нарочно е казал висок хонорар. Това заяви градският прокурор на София Илиана Кирилова преди заседанието в комисията за Нотариуса.

"Комисията за Мартин Божанов - Нотариуса се сформира след излъчване на Антиконрупционния фонд за една трагедия и натиск, който е упражняван срещу Ивайла Бакалова, с оглед задържането на нейния съпруг", посочи още прокурорът.

Прокурорът Илиана Кирилова беше поканена на изслушване за втори път пред депутатите. Първият път не се появи с мотива, че делата ѝ са следствена тайна.

Малко след започването на заседанието избухна скандал в комисията. По искане на депутата от ДПС Хамид Хамид се направи втора проверка на кворума. Установи се, че осем народни представители присъстват. Според председателя на комисията Никола Минчев няма пречка да се проведе обсъждане, но не и гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 месец

тази се познава с де що компаньонка има в България, всичките ги е обучавала. Още от едно време. Жената на нотариуса е живяла с тази. Точка. Няма бивша про - сти- тут-ка. Майката на детето на Боко също.

16

Ангелина

преди 1 месец

Въпросният Емил Писков е изпълнявал всякакви поръчкови престъпни действия ,които са били неговото основно занимание ,но изведнъж е "заговорила съвестта му"при Ивайла Бакалова и и е отказал такива "неморални работи" за него.Градския Прокурор на София и не само "отбор" унищожители на човешки животи ,да знаят ,че върху тях ,като бумеранг ще им се върне тяхната "адска машина" ,но със законни средства ,а не техните силови и незаконни.

15

Анонимен

преди 1 месец

Снимките са плашещи. Как е възможно магистрати да изглеждат в този ужасяващ вид??

fallback