—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ќбщ преглед

ћис Ѕългари€ »вайла Ѕакалова отново ще бъде разпитана от —офийската градска прокуратура. “ова за€ви градски€т прокурор на —офи€ »лиана  ирилова преди заседанието на временната комиси€, ко€то провер€ва фактите около групата на ћартин Ѕожанов - Ќотариуса. ѕо думите ѝ Ѕакалова сама е потърсила ћартин Ѕожанов - Ќотариуса за помощ.

–азговорът е проведен през чужд телефон.  онтактът е станал чрез ≈мил ѕисков, който им е вършил юридически услуги. “ой не е искал да прави това и нарочно е казал висок хонорар. “ова за€ви градски€т прокурор на —офи€ »лиана  ирилова преди заседанието в комиси€та за Ќотариуса.

" омиси€та за ћартин Ѕожанов - Ќотариуса се сформира след излъчване на јнтиконрупционни€ фонд за една трагеди€ и натиск, който е упражн€ван срещу »вайла Ѕакалова, с оглед задържането на нейни€ съпруг", посочи още прокурорът.

ѕрокурорът »лиана  ирилова беше поканена на изслушване за втори път пред депутатите. ѕърви€т път не се по€ви с мотива, че делата ѝ са следствена тайна.

ћалко след започването на заседанието избухна скандал в комиси€та. ѕо искане на депутата от ƒѕ— ’амид ’амид се направи втора проверка на кворума. ”станови се, че осем народни представители присъстват. —поред председател€ на комиси€та Ќикола ћинчев н€ма пречка да се проведе обсъждане, но не и гласуване.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


ќще новини

 оментари Ќапиши коментар