Снимка: БГНЕС

Според лидера на БСП Корнелия Нинова явно отиваме на нови избори, което било нормалният край на един ненормален сговор.

„БСП не е участвала в никакви разговори, този парламент е изчерпан“, отсече тя и добави: „Тези хора ги събра страхът и алчността, облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който вчера се скъса.

Още по темата
Бойко Борисов се страхува за себе си и единственото, което иска е да оцелее и заради това изгаря всичко наоколо - унищожи ПП-ДБ, изгаря собствената си парламентарна група, Мария Габриел, която се оказа една пешка, която той движи и дори принуди да излъже. Това е неговата цел - само да оцелее, да не му се възстанови Барселонагейт, чекмеджетата...“, настоя соцлидерката.

Според нея ПП-ДБ е направила едно от най-големите предателства в модерната ни политическа история - излъгала хилядите, които протестираха с искане за промяна.

„Това няма как да свърши добре. От БСП останахме единствени, които се борихме с паралелната държава и мафията“, посочи Нинова.

„Няма нужда от тази агония“, отсече тя и добави, че ГЕРБ-ПП се карат за пари и за влияние.

По думите й, ако ПП-ДБ отново се съгласят на разговори с ГЕРБ, това  е дъното на човешкото достойнство и на политическия морал.

„Тези хора нямат вече морал да управляват след всичко, което си казаха и което се видя, че е истина, защото самите те признават, че става въпрос за битката за службите, за съдебната система, нищо за политика, за хората, за икономиката, за доходите. ПП-ДБ прегърнаха мафията, изпраха Борисов“, коментира лидерът на левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase