Снимка: БГНЕС
fallback

Бизнесменът Васил Божков, срещу когото има повдигнати обвинения и в момента е под домашен арест, регистрира ново движение. За това съобщи самият той в социалните мрежи.

"Вчера бе регистрирано национално движение ЦЕНТЪР. То ще обедини всички, които искат България да продължи да съществува и нацията ни да не изчезне. Следващата седмица ще ви го представим", написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Ангелина- Бандит да чисти корупция- айде нема нужда- той да плати данъците си и тогава да раздава справедливост!

42

Ангелина

преди 2 месеца

На какво ще бъде "център" на ДПС и ГЕРБ ли ?!Жалко е ,че е умен ,но е продал душата си на дявола и на такъв "духовен катарзис" ,като на "държавното предприятие" според Сергей Станишев преди години е трудно да се съберат много вярващи.С политиката не може да бъде полезен ,но ако иска да "пречисти" поне само себе си ,заради бъдещето на децата и внуците си ,за да живеят в едно справедливо правово общество е да доведе нещата докрай относно корупцията по високите етажи на властта пред Кьовеши.

41

Мария

преди 2 месеца

Каква може да бъде ,,партията " на един престъпник като този?! Сбирщина от всякакви негодни- големи и малки.Народеееее????????????????????????Народе опомни се!

fallback