Снимка: БГНЕС
fallback

Оценката за работата на правителството ще бъде готова до дни, каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в отговор на въпрос за ротацията, която се очаква в началото на март.

Oще по темата
"Ние сме на финален етап от оценката на работата на всеки един от министрите. Анализът показва до каква степен са изпълнени задачите, къде има забавящи се неща, но те са наистина, става въпрос за много бързо наваксване, къде има нужда да си поговорим дали това ще бъде изпълнено в сроковете, в които сме ги заложили и след това с академик Денков ще седнем и поговорим и разбира се, този анализ ще бъде свързан вече и с министерствата и с министрите, които носят отговорността за изпълнението на програмата", каза Мария Габриел пред журналисти в Брюксел, където се провежда заседанието на министрите на външните работи на ЕС, цитирана от БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 3 месеца

Слушах я тая, слушах и оная нейнски, и не мога да разбера, тези с колко гънки са в мозъка. Дрънкат си едно и също, как трябва да помагаме на Украйна, как тя трябва да победи и щяла да победи. А бе, женища, вие акъл имате ли? Русия и войската й върви на запад и освобождава постепенно изконните руски земи, които укронацистите обстрелват и избиват мирното население вече 10 години. Украйна вече я няма, те щели да помагат, с нашите пари ли? Не щаст нички.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Габриел=гаргамел

86

Анонимен

преди 3 месеца

Камилата ще чака ЦЕЛИ дни да я оценят в цирка... Какво па толкова свърши, освен да ни набутва в чужди войни?

fallback