Снимка: БГНЕС

"Вече не се интересувам от този въпрос. Ще видим какво ще стане". Това каза пред медиите министърът на отбраната Тодор Тагарев, преди изслушване в ресорната парламентарна комисия, в отговор на въпрос дали очаква да остане министър и след ротацията на кабинета.

Той посочи, че има изключително сериозни задачи за довършване, като акцентира върху провеждания стратегически преглед, както и срещите на министрите на ЕС и на НАТО, а също и няколко международни пътувания.

Военният министър заяви още, че е доволен от посещението си в САЩ от последните дни, като е обсъждал по време на срещите си там с официалните лица общи проблеми в сферата на сигурността и общи действия.

Дискутирахме с американската страна и Военновъздушните сили на високо ниво как средствата от “Lockheed” да бъдат използвани максимално ефективно със сериозна бизнес перспектива, посочи още той.

"Говорихме си също така за ускорено изграждане на този регионален хъб за поддръжка и ремонт на машините "Страйкър" на наша територия", каза министър Тагарев, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase