129

БЪЛГАРИН

преди 3 месеца

СВОБОДА ЗА БАРШКОТОСТАН И ДРУГИТЕ 47 НАРОДА ОТ ГНЕТА НА РУСКОФАШИСТКАТА ИМПЕРИЯ НА АНТИХРИСТА ПУТИН!

128

Шопендар

преди 3 месеца

Той си свърши работата.обеща на сащ че българия е готова да се бие срещу русия,нещо което можеше да свърши по телефона,без да харчи пари за пътуването

127

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов Тагарев е някакъв хибрид между бивш военен и ст.н.с. в БАН, който 3 години е работил там и реално от 1998 г. се е откъснал от науката. Умът ми не го побира как след 16 години става професор в БАН, където от 1998 г. не е бил на работа и как сега след 25 години откъсване от специалността роботика решава отново да се върне към нея. Освен роботиката четвърт век да стои на място и да чака професорът да се върне. През това време г-н Тагарев се занимава с проекти свързани с МО и НАТО.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам за кое мнозинство говорите при положение, че процентът на гласуващите е отчайващо малък и на практика депутатите в НС представляват под 25% от имащите право да гласуват. Управляващите партии, най-вече ГЕРБ, имат добре развити структури по места, които спъват усилията на всяка по-нова партия,която печели изборите. Най-пресен пример: ГЕРБ с поддръжката на ДПС блокира избора на председател на СОС-София. Двамата 'дебели' - ББ и Пеевски тичат доволни в залата на НС и се надсмиват над ПП.

125

Христо Христов

преди 3 месеца

Тагарев е един от министрите, които правят това за което са избрани от мнозинството гласоподаватели на 2 Април. Факт.

124

Абе кво каза

преди 3 месеца

Галя от САЩ посолството съгласувано с Митрофанова е важно,Що не дават от САЩ самальоти на Украйна? Така е казал Комунистическия интернационал от САЩ.

123

Анонимен

преди 3 месеца

Защо за българските деца по света няма български училища. Какво са работили министерствата на образованието през годините ? .Защо българските електорати в европейските висши училища за последните години драстично са намаляли и на всичкото отгоре това е станало за сметка на македонските електорати. Какво е направил така наречения академик Денков който беше министър на образованието. Ами медиите ?!? За Тагарев какво да говорим той е украинец а сглобката е укропска такава.

122

Анонимен

преди 3 месеца

До коментара че Възраждане иска чуждестранните агенти да излязат на светло да уточня че става въпрос за НПО които са спонсорирани от Соррос или други подобни спонсори. Те според мен са чуждестранни агенти. Има такива депутати министри и висши чиновници а също журналисти сори.

121

Веско

преди 3 месеца

Най-ама НАЙ-противното съществто на земята,щ еповърна,ако го видя този нешастник на живо.

120

Анонимен

преди 3 месеца

Тагаренко министър и след ротацията? Ами да, явно много нежно цунка в посолството, пък и би път до САЩ да им се натегне максимално?

119

жребец

преди 3 месеца

До Европеец с главно Е!Ти или си на някакви гъби-има ги в изобилие в селото на Тагаренко-с.Пирин,или си директно за Нареченски бани.

118

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Да съберем пари и да пратим Тагаренко доброволец в Украйна, така ще му дадем възможност да пребори Путин.

117

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 3 месеца

Нашите медии крият един Срам за Тагарев - продал е Земя от България на САЩ . Това са имоти на Българската Армия . Най-вероятно ще се обзаведем с Ядрени Бази на САЩ Армията . Цената е 6 милиарда лева платени за България .Тази сделка не подлежи на контрол от Народното Събрание - БА е извън регулации за Земя и зависи от Министъра как ще се разполага с Имотите - може да подпише Наем за 100 години .Но както казва един известен политик - след Народния Съд , рязко са напълнени Гробищата в София .

116

Анонимен

преди 3 месеца

От червените кхмери нищо не зависи , ама нищо .

115

ха, на бас

преди 3 месеца

сигурно 98% повръщат като видят отвратителната физиономия на предателя тагаренко!

114

да

преди 3 месеца

уКрайната земя е била винаги част от руската империя, и пак ще бъде....колкото и да джафкат пуделите срещу сибирската мечка!

113

Мъка българска

преди 3 месеца

Продаде националните интереси . Сега може да си ходи . Такива трябва да ги пращат доброволци в Украйна.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Никаква Европа, ние сме *** полубушменски евразийски народ! Най-тъпия народ на Европа, невежи и полуограмотни селяни без мислене!Максималното умствено напрягане на *** е да кара кола и да казва колко са велики руснаците без да знае защо и да се и...ере!

111

Анонимен

преди 3 месеца

НЕ ЧИСТОПЛЪТЕН " българин"! Това е мнението ми за другарят от времето на Социализма,като " военен" в редиците на БНА по времето на Варшавският договор! Този е бил Жив ПЛЕВЕЛ в СЯНКА ТОГАВА!-:(

110

Анонимен

преди 3 месеца

Тагарев ще прочете историята за Народния съд