Снимка: БГНЕС

Първо искам да поздравя всички със светлите празници. Пожелавам им да имат много хубави, уютни срещи тази вечер и следващите дни, за да могат да се порадват на хубавите неща в живота.

Това заяви премиерът акад. Николай Денков преди началото на празничните богослужения за Рождество Христово в Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" в столицата, предаде БГНЕС.

За следващата година премиерът пожела на хората много здраве, а след това да започне постепенно да спада това напрежение, защото, по думите му, много конфликтни точки около нас се появиха. "И да вярват в себе си, и да вярват в България. Нещата ще бъдат добре", каза още той.

Денков добави, че ни трябва повече обединение в обществото. "Но трябва да знаем и около какво искаме да се обединим. Именно общочовешките ценности, християнските ценности са това, което може да ни обедини. Това са добротата, човещината, грижата за другите", отбеляза премиерът и призова, че трябва да приберем егото, това, с което се опитваме да се покажем. Тогава, според него, ще видим, че може да бъде много по-добре за всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase