88

Пирува варваринът

преди 4 месеца

Блажиш ли Денков, варварино?Червена торта, кървава,с глави детски, Денков,с детски глави отрязани, отрязани, още наядени?Да ти е сладка Денков, червена торта кървава, по Коледни пости изядена.

87

Шопендар

преди 4 месеца

И от тоя ще стане политик,щом започна да обещава светлото бъдеще

86

Путин.

преди 4 месеца

То. И. Царя. Каза. Верваитеми. И. Ние. Още. Му. Вярваме. ***. Със. ***. Дойде. Да. Си. Вземе. Имотите. И. Осъди. Във. Страсбург. Собствената си. Държава. За. Пари.

85

Путин.

преди 4 месеца

Със. Тази. Крадлива. Коалиция. Едва ли. И. Със. Такива. Като. Теб. Дано. Във. Ада. Да. Вриш.

84

Алекс

преди 4 месеца

Абе,този Мъпет да си вземе платен отпуск и да се скрие в някоя почивна станция на МС,че да не го гледаме поне по празниците.

83

Дени

преди 4 месеца

Аз на долния си не вярвам ,камо ли на теб,ша са упрайте вии,децата ти и внуците.

82

123Ц

преди 4 месеца

Защо не гласувахте?

81

Анонимен

преди 4 месеца

Кой го казва - най-големият разделител. И с говорене, и с действия разделя народа. Сега по празниците се сетил да говори друго. Лицемер!

80

Някой

преди 4 месеца

Народа може да се обедини с искането на оставката на правителството и парламента ,и никой от вашите хора да не става служебен премиер,че така си го нагласихте с промяната в конституцията.

79

Анонимен

преди 4 месеца

Червените пребоядисани демократи забогатели от заграбване и кражби ви заблуждават .Войната в Украйна е техен приом за лъжи и манипулации. Че видиш ли, американците да ви виновни и какво ли не.А Левски го е предсказал ..,,.За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението,..."...Да , ,,положението " било трудно Аме ще се управите....

78

Анонимен

преди 4 месеца

Вярва в България, уреди децата в Чужбина!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Войната в Украйна няма никаква връзка с тежкото ни положение.Недейте ви заблуждава.Това е пореден опит на сили в България , които търсят повод за да ви тласнат в поредната мъгла.От която имат нужда милионерите крадци на прехода.Излезте и вижте .Нищо не се е променило.Има къщи като крепости.Вили и имоти с неизвестни обитатели , незнайно от къде забогатели.Няма никаква промяна Всичко пропадна.

76

Коледно желание

преди 4 месеца

Оставка, съд и затвор за ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС. Водите тотална война за унищожение срещу българите и България. Мястото ви е в Затвора. Падане Вето Македония. Отмяна и забрана референдуми. Унищожена енергетика. Цифров Концлагер. Продажба на българска земя. Гавра с Конституция. Ядене на бръмбари и буболечки. Узаконяване ГМО. Нов дълг 12 милиарда заробване на България. ЛГБТ.БиОлаборатория вече и в България. Над 8 милиарда подарени на чужди държави. Затвор за самоакредитиралия се Сапунджия Сатанист

75

Анонимен

преди 4 месеца

Невъзможно е човек да не изпита разтърсваща погнуса и отвръщение от демагогията и цинизма на тази безлична,предателска марионетка! Богохулство е в тази свята нощ сатанистът *** дори да споменава за ХРИСТИЯНСКИ ценности след като цялото му поведение в услуга на сатаната! Геноцид над НАРОДА БЪЛГАРСКИ,тонове оръжие за укрофашистите,повсемесна разруха,рязане на паметта на загинали и плюскане с цвъртящо удоволствие на посечени човешки органи! Наглост е да споменава дори БЪЛГАРИЯ,която унищожават!!

74

Анонимна

преди 4 месеца

Може, ли поне на тези Светли празници да ни спестите бръщолевенето на политиците, които са ми не си вярват на глупостите които изтичат публично.

73

Емил Стефанов

преди 4 месеца

За България имам надежди но за *** като майкопродавеца денков и сглопка НЕ.

72

Ердоган

преди 4 месеца

Вярвайте в Тюркийе Джумхюриети! Скоро дунавският вилает ще бъде част от нея! Само под полумесеца ще бъдете добре!

71

Крум

преди 4 месеца

В България вярваме но не и на Теб и такива като Теб!

70

Анонимен

преди 4 месеца

ДЕНКОВ СТАНИ БОМЖ

69

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

България ще се оправи когато и последното социалистическо поколение измре или излезе от активния живот.