Снимка: БГНЕС
fallback

Спекулациите, че се прави нещо срещу конкретен човек, нямат основания, така коментира промените в Конституцията премиерът Николай Денков.

"Достатъчно ясно беше обяснено, че служебните правителства са замислени в Конституцията като преходен период от едно редовно към друго редовно парламентарно мнозинство с основна задача да осигурят честни избори. Това че през последните години се реализира друга ситуация показва, че имаме проблем в Конституцията", каза Денков.

"Президентът е заинтересовано лице в тази ситуация и няма как да искаме той обективно да оценява какво е решено по отношение на служебните правителства", допълни той.

Oще по темата
Денков бе категоричен - промените са съгласувани с Венецианската комисия.

"Всякакви спекулации, че някакъв тесен кръг в България нещо е решил, не съответстват на действителността", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

ББ

преди 4 месеца

г-н Денков...почтен човек сте и ви използват мафиоти,Оставка за да спестите позора на децата си!!!Света ни ще оцелее...и без нас!!!Оставка за да го направим...по-добър и Справедлив!!асАнчо...его по голямо от бАрисов...и му служите???

71

ББ

преди 4 месеца

Демократическата в САЩ винаги е била зависима от мафията...Демократите в САЩ работят с мафиоти ограбващи Народите си...справка България...!!Справедлив и Свободен Свят...дЕмократи...или мъртав...Бог да пази г-н Путин!!!

70

ББ

преди 4 месеца

ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ вИ ПИТАМ,КАК ТАКА НЯМАТЕ ДРЕБНИ ЗА ДА ПОДКРЕПИТЕ зп...ХРАНЕЩИТЕ нАРОДА НИ И ГИ ХВЪРЛЯТЕ конкуренти в субсидирани земеделия...високотехнологични...нямате дори тържища..пазарувам от ферми...който убивате с финансовият ви...нямате 500 мил да ги подкрепите...ще внасят асен и авери?...ще ни е по лесно и евтино???...ще ви избесим...минахте тиквата и пеевски по несправедливости!!!

fallback