Снимка: БГНЕС
fallback

"Нямах честа да участвам в битките в понеделник, защото бях в Министерството на финансите. Но това е недостойно за Народното събрание и депутатите от "Възраждане", ИТН и БСП станаха символи на глупостта."

Този коментар за баталните сцени в парламента в понеделник направи депутатът от "Продължаваме промяната" Венко Сабрутев пред NOVA.

"100 млн. лв. всяка година потъват в корупция при покупката на лекарства за онкоболните. И вчера взех думата и ги помолих да гласуват реформата в бюджета, която предлагаме, за да я спрем. А те ми отговориха с подигравки. Имаха възможността да избират да защитят Путинския паметник или 200 хиляди болни българи. Те избраха паметника и да се борят за Путин", каза още Сабрутев по адрес на "Възраждане", които в понеделник неуспешно опитаха да блокират заседанието на парламента.

"Квесторите щяха да се справят и без Пеевски", коментира още депутатът от ПП сцените, при които депутатите от "Възраждане" опитаха да изключат звука в залата и ги спряха Делян Пеевски и Йордан Цонев от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Шубето

преди 4 месеца

е извинено! Следващия път обаче пръв да почва! Искаме счупени очила!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Скъпо ще си платят от Възраждане и ИТН както и техните семейства и деца на пазара на труда за подкрепата на руска окупация с цел фалит на държава и заробването с кредити от Руската икономика!

47

Анонимен

преди 4 месеца

До Инж+ - И ти като тях, намери им оправдание - избирателите! Тая сутрин някакъв Пандов от ПП рече, че каквито избирателите, такива и избраниците в НС. Само дето пропусна да уточни, че 2/3 от народа не гласува, та всичките вътре са ги избрали едно ню-ню%, техните фенове, т.нар. твърд електорат. И вече, щеше да е прав, каквито им феновете избиратели на ПП и останалите, такива и те в НС. Но, да не пропуска тези 2/3 дистанцирани, не е случайно. Нищо общо не искат да имат с тях.

fallback