49

Шубето

преди 4 месеца

е извинено! Следващия път обаче пръв да почва! Искаме счупени очила!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Скъпо ще си платят от Възраждане и ИТН както и техните семейства и деца на пазара на труда за подкрепата на руска окупация с цел фалит на държава и заробването с кредити от Руската икономика!

47

Анонимен

преди 4 месеца

До Инж+ - И ти като тях, намери им оправдание - избирателите! Тая сутрин някакъв Пандов от ПП рече, че каквито избирателите, такива и избраниците в НС. Само дето пропусна да уточни, че 2/3 от народа не гласува, та всичките вътре са ги избрали едно ню-ню%, техните фенове, т.нар. твърд електорат. И вече, щеше да е прав, каквито им феновете избиратели на ПП и останалите, такива и те в НС. Но, да не пропуска тези 2/3 дистанцирани, не е случайно. Нищо общо не искат да имат с тях.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Сабрутев, ППейци сте на първо място по глупост. Споко, ИТН, БСП и Възраждане, и трите вкупом не могат да ви изпреварят. ПП ще държи вечно палмата на първото място во главе с вожда про100Киро! Дано скоро отидете да си глупеете някъде на друго място, не в управлението на България.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова много слушах и гледах за този бой в НС и никой не каза името на човека от Възраждане, който е дръпнал кабела. Вината е лична, стига с тази групова безотговорност. Искам да знам името на човека, че да не взема да гласувам някога за него мажоритарно.

44

Анонимен

преди 4 месеца

ПП тарикатите са против българския народ ,за тях да по важно украинците

43

СМЕХ....

преди 4 месеца

"КОРУПЦИЯТА" И " ПЛАТЕНАТА РУСКА ЛЮБОВ" ДОЙДОХА В БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С "РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ"--КОГАТО ВЗЕХА ПАРИТЕ, ИМОТИТЕ И ПОМИНЪКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД 9.09.44г.ХАХАХА .!!!!!!РУСИЯ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИТЕ В "ПЛАТЕНИ И ПРОДАЖНИ МАЖОРЕТКИ НА РУСКИЯ СОЦ"!!!!!!!

42

СМЕХ....

преди 4 месеца

АБЕ, НЯМА НИКАКВА "ЛЮБОВ КЪМ РУСИЯ"---- ИМА САМО ЛЮБОВ КЪМ ПАРИТЕ, ЗАЩОТО МАСА ХОРА С ТАЯ" ПЛАТЕНА ЛЮБОВ"---СТАНАХА БОГАТИ И ПОЛИТИЦИ, КАТО ВАРНЕНСКОТО РОМЧЕ И БЕЛАТА ЗЛАТКА...ХАХАХА

41

Инж+

преди 4 месеца

А кой ги изпрати в Парламента тези "неандерталци"??? Избирателят. И вместо да решават проблемите на Държавата, те хулиганстват в полза на чужда държава. Та всеки да мисли внимателно кого избира за народен представител.

40

До 41

преди 4 месеца

Не за стотинки,за копейки.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Обаче как си личи 1 или 2 трола са изпляскали 10 + еднообразни коментара през минута и са си наслагали плюсовете и преди около половин час са се изнесли от статията. Няма по-жалка работа от подобни индивиди, за стотинки са готови на всичко

38

Възраждане

преди 4 месеца

Вече взехме рублите, няма как! Трябва да саботираме държавата! Разберете ни! Вече взехме рублите, не можем да ги върнем.

37

да им връчат златния

преди 4 месеца

скункс . Тук нямаме малинка . не сме холивуд . влияе им новия парламент . излъчва им да се бият и крякат .

36

Мда

преди 4 месеца

А Шиши,Киро и Боко са символ на гениалността. Ни една революция не е минала бед кютек,така че кат не може с добро, ще стане с лошо.

35

Да биеш

преди 4 месеца

Квестори,да дърпаш кабели,да чупиш аларми,това наистина ли ви харесва?Ако е да,то вие сте утайката на обществото.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Жалки рубладжии!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Откъде е тази любов на българите към мужиците и към техните петоколонци??

32

Анонимен

преди 4 месеца

А вие сте цъфнали и вързали

31

Сабри

преди 4 месеца

Когато трябва да работите,почивате.вчера за вас не работен ден,а екшън ден за гласоподавателите.поне народа се забавлява с п.р.о.с.та.ци като вас.

30

Възраждане

преди 4 месеца

Отдавна са символ на простащината.И постовете на симпатизантите им го доказват.