Снимка: БГНЕС
fallback

Българският вицепремиер и министър на външните работи Мария Габриел си тръгна от Скопие снощи, за да не присъства на днешното заседание на ОССЕ, на което е и руският външен министър Сергей Лавров, предаде БГНЕС.

Освен Габриел в македонската столица не е и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.

Специалният пратеник припомня, че България не допусна прелитането на самолета на руския външен министър, защото на борда му е пътувала и говорителката на МВнР Мария Захарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

358

100ЯНОВ

преди 5 месеца

Това подобие на жена не излага себе си тя излага България но ние си заслужаваме съдбата ,съдбата на предатели .Затова че сме такива ни ненавиждат всички страни на Балканите,прочетете интервюто на Георги Марков за да разберете реакцията на гърците затова че България не допусна самолета на Лавров за Скопие -определят ни като ду-едавции за съжеление са прави.Станахме за подигравка но си го заслужаваме,жалки сме.

357

Анонимен

преди 5 месеца

ПААТКАТА МЕРИ ГАРГАМЕЛ РАЗБИРА ЛИ,ЧЕ ОССЕ НЕ Е НЯКАКВО СИ СОАРЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА НАПУСНЕ КОГАТО И ДОЙДЕ ЦИКЪЛА И НАЯСНО ЛИ Е,ЧЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЕЛИТАНЕ ПРЕЗ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО СЕ ДАВА ЗА ЛЕТАТЕЛНО СРЕДСТВО,А НЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВОЗЯТ В НЕГО???!!...

356

Анонимен

преди 5 месеца

Е защо нашата да присъства на тази среща за сигурността на Европа...Та ние Българите сме безсмъртни!!! Нямаме нужда от сигурност при тези няколко войни около нас....Защо и е на тази да чуе другите държави какво мислят и как ще се процедира....Както казах ,ние сме безсмъртни!!!

fallback