356

100ЯНОВ

преди 6 месеца

Това подобие на жена не излага себе си тя излага България но ние си заслужаваме съдбата ,съдбата на предатели .Затова че сме такива ни ненавиждат всички страни на Балканите,прочетете интервюто на Георги Марков за да разберете реакцията на гърците затова че България не допусна самолета на Лавров за Скопие -определят ни като ду-едавции за съжеление са прави.Станахме за подигравка но си го заслужаваме,жалки сме.

355

Анонимен

преди 6 месеца

ПААТКАТА МЕРИ ГАРГАМЕЛ РАЗБИРА ЛИ,ЧЕ ОССЕ НЕ Е НЯКАКВО СИ СОАРЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА НАПУСНЕ КОГАТО И ДОЙДЕ ЦИКЪЛА И НАЯСНО ЛИ Е,ЧЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЕЛИТАНЕ ПРЕЗ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО СЕ ДАВА ЗА ЛЕТАТЕЛНО СРЕДСТВО,А НЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВОЗЯТ В НЕГО???!!...

354

Анонимен

преди 6 месеца

Е защо нашата да присъства на тази среща за сигурността на Европа...Та ние Българите сме безсмъртни!!! Нямаме нужда от сигурност при тези няколко войни около нас....Защо и е на тази да чуе другите държави какво мислят и как ще се процедира....Както казах ,ние сме безсмъртни!!!

353

Анонимен

преди 6 месеца

Както написа друг коментатор: Когато господарят влезе, слугите напускат стаята.

352

Скопие не е

преди 6 месеца

в момента място за шопинг и разходки с държажавни средства на незрели кандидат ротационни министър председателки.Следва да и се потърси отчет за провалената й командировка.

351

Бай Х

преди 6 месеца

ПУКА МУ НА ЛАВРОВ ,А И НА ЦЕЛИЯ БГ НАРОД ЗА ТАЗИ СКУМРИЯ...ЕГАТИ ТЪПАТА НОВИНА,

350

Анонимен

преди 6 месеца

Сензация!!! Поне я забелязаха, че е била там! Тази миш-ка иначе никой не я "бръсне"!

349

Аман от марионетки

преди 6 месеца

Махайте ги тия *** и марионетки. Гледайте Скот Ритър при Карбовски

348

Христо Христов

преди 6 месеца

българия, щот не е европейска държава е напуснала заедно със сащ... факти!

347

Христо Христов

преди 6 месеца

Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни? На 2 Април ВИЕ гласувахте за нея.

346

андромеда

преди 6 месеца

Брее ,тук няма българи бе ...всичкото е руснак Малиии ,ко става тука бе ,продажни мушици .

345

българка

преди 6 месеца

Много, много *** ***. Как може да ни управляват хора без мозък, без гръбнак, без мнение, без мисъл! Ако фондерлайнен я накара да се хвърли в кладенеца, ще го направи! Впрочем, брюкселските *** точно това правят, карат ни да се хвърлим в кладенеца с главата надолу! Руснаците са пролели тук кръвта си, за да имаме държава и да има тези *** какви да крадат, тя бяга от Лавров! Яд ме е, че такава *** се кани и министър прадседател да става!

344

Анонимен

преди 6 месеца

Тая на разходка с държавни пари ли ходи?

343

Христо

преди 6 месеца

Браво на Гаргамела, страхотен американски слуга.Хвала на таквийзи хамерикански патриоти ,радуващи за благото и интересите на Фащ.

342

Анонимен

преди 6 месеца

Гаргамела да вземе да си ходи обратно във Франция, Белгия или там където са й мислите, заради благото на българския народ и България

341

Споко

преди 6 месеца

Преди 10 години македонска правителствена делегация отива в Москва при Путин да го моли да прекара поне една газова връзка до Македония! Путин пита: "-Колко е населението ви, драги македонци?"" - 1 800 000 (милион и осемстотин хиляди)"- отговарят македонците."-Другари, по-лесно ще е да дойдете да живеете всички вие в Москва!" - отговорил Путин!

340

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха....дреме й на Русия за мен името на Европа и някакви български политици...да му мисли народа с това навеждане дето се скъсват българските политици да се гъзурчат на Европа и САЩ

339

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, защо "световният лидер" Лавров и неревящата Захарова са си тръгнали рано-рано. Сигурно за да празнуват огромния си авторитет и любовта, която всички на форума са им засвидетелствували. Интересно, дали са очаквали нещо друго?

338

не се разбра

преди 6 месеца

Габриел по бюстие ли е под сакото? Много подходяща блузка за такава среща

337

мнение

преди 6 месеца

как защо, нали трябва демонстрация да направи, нищо, че харчи народни пари.