Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини ПП-ДБ, че се готови да жертват правителството, за да остане дерогацията за руския петрол за рафинерията "Лукойл".

Oще по темата
"Как така заради този петрол пусти и тези пари явно са готови да падне правителство, да се съберат с опозиционните уж партии "Възраждане", ИТН и БСП и да е по-важно от правителството?", риторично попита той.

"Лукойл“ е частна компания на Кремъл и парите отиват натам", отсече Борисов.

Той беше категоричен, че нито има фирма, свързана с петрол, нито познава някого от сферата, за да бъде обвинен.

"Това е голяма въпросителна защо дерогацията е по-важна от правителството", настоя той.

Отново провала на заседанието на НС лидерът на ГЕРБ отсече, че не неговата партия трябва да осигурява кворума в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

Анонимен

преди 6 месеца

До Казума, к.164 ББ няма грижи - не е премиер, ГЕРБ не е управляваща партия, пред него не стои проблема за захранване с гориво на над 2 млн. леки коли, камиони, селскостопански машини, автотранспорт. Разликата 26 $ /барел нефт я прибира фирмата на жената на мин.Тагарев. Но Боце е милиционер и не може да живее ако не направи лошо на другите.Хваща той Д.Добрев и Пеевски и те започват: спираме след 3 руския петрол! Спираме НХК! Още на другия ден автотранспортъти и 2 млн.коли спират .Кабинетът пада

158

Анонимен

преди 6 месеца

Тикве, спри да ръсиш глупости , колко години ти и послушните ти слуги Делянчо и Габрованчо кривоусти имахте начин да "оправите" Нефтохима? никой не ти връзва вече, даже и облъчения ти електорат...и бай Ставри те чака ...

157

Кръстьо Обущаров

преди 6 месеца

Защо досега ГЕРБ и ДПС бяха съгласни със сроковете на дерогацията и изведнъж се разбързаха. Лукойл извършвали контрабанда, че това си беше общоизвестна "тайна". Просто сега намериха подходящия купувач, техен човек, чрез който ще си управляват предприятието, т.е. ще канализират контрабандата и ще си прибират комисионните. Просто ще заменят руските проксита, разбирай Златев, Ровч, др. Румен и т.н. със свои хора.

fallback