159

Анонимен

преди 6 месеца

До Казума, к.164 ББ няма грижи - не е премиер, ГЕРБ не е управляваща партия, пред него не стои проблема за захранване с гориво на над 2 млн. леки коли, камиони, селскостопански машини, автотранспорт. Разликата 26 $ /барел нефт я прибира фирмата на жената на мин.Тагарев. Но Боце е милиционер и не може да живее ако не направи лошо на другите.Хваща той Д.Добрев и Пеевски и те започват: спираме след 3 руския петрол! Спираме НХК! Още на другия ден автотранспортъти и 2 млн.коли спират .Кабинетът пада

158

Анонимен

преди 6 месеца

Тикве, спри да ръсиш глупости , колко години ти и послушните ти слуги Делянчо и Габрованчо кривоусти имахте начин да "оправите" Нефтохима? никой не ти връзва вече, даже и облъчения ти електорат...и бай Ставри те чака ...

157

Кръстьо Обущаров

преди 6 месеца

Защо досега ГЕРБ и ДПС бяха съгласни със сроковете на дерогацията и изведнъж се разбързаха. Лукойл извършвали контрабанда, че това си беше общоизвестна "тайна". Просто сега намериха подходящия купувач, техен човек, чрез който ще си управляват предприятието, т.е. ще канализират контрабандата и ще си прибират комисионните. Просто ще заменят руските проксита, разбирай Златев, Ровч, др. Румен и т.н. със свои хора.

156

Казума

преди 6 месеца

Бате плешив, пожарникар. Знаем, че нямаш образование, ходи да гасиш пожари. Моля без теб може и да изградим нещо.

155

джо

преди 6 месеца

НЕМА АСФАЛТ И ТОЙ СТАВА ХИЩНИК,НЕМА МИЛЯРДИ ЗА АСФАЛТ

154

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен,к.152 Лукойл е дъщерна компания на холандска компания и доколкото си спомням, оттам нишката отива към САЩ. Не става въпрос чия собственост е НХК, а каква суровина се преработва.Боце, Добрев и Пеевски искат неруски петрол. Вместо да дават заповеди, а друг да ги изпълнява, тримата се командироват в Бургас, работят неуморно не 3 дни, а 3 месеци и след изтичане на този срок с греещи от задоволство очи рапортуват на председателя на НС: Шефе,комбинатът може да работи с всякакъв петрол!

153

Анонимен

преди 6 месеца

ББ и Пеевски се подиграват с кабинета: искат НХК да произвежда толкова гориво,колкото е необходимо за БГ. НХК не може да работи с намален капацитет,както искат двамата политици.Той или работи с проектираната мощност (капацитет), или не работи.Гръцката рафинерия Motor Oil може да работи с пълен капацитет, проверете с какъв петрол, да продава бензин и дизелово гориво на страните от ЕС, та дори,както беше посочено в медиите преди 3 дни - и на Пентагона, а тук Боце и Пеевски искат гориво само за БГ!

152

Анонимен

преди 6 месеца

Все пак човекът е бил бродигад.Защо Стоичков рита топка с Терзиев и му подари топка?!

151

ахахха

преди 6 месеца

На този наистина ли му викат "тиква", тоест "голяма тиква, голяма глава", гой нали е бил бодигард в Правец, и какво е произвел в правец, може да му викаме ***, тъй като бодигардовете които не произвеждат само "одят насам-натам"

150

Анонимен

преди 6 месеца

Защото тръбопровода,за когото плати милиарди трябва да се изплаща.Не струва едно куче,а милиарди.Най-смешно е ти да задаваш въпроси на тази тема.

149

HAHAHAHAHAH

преди 6 месеца

HAHHAHAHAHAAHAhAH pak si stana i izlezna

148

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Парите!Парите!Те са над всичко,а *** приказки на пп-дб,че България е над всичко са само за наивници.Грозното лице на корупцията в тяхно лице лъщи отвсякъде.

147

Анонимен

преди 6 месеца

Аз дали ще си купя петрол преработен в България от Лукойл или петрол преработен от Шел някъде другаде не виждам разлика. Цената си е еднаква.

146

Анонимен

преди 6 месеца

"Лукойл" е частна компания на Кремъл и парите отиват натам" -- не е важно, че отиват там, а каква е цената на петрола. И по тази точка няма да има отстъпване нито на милиметър и правителствата трябва да падат. Кремъл се възприема като враг от вашингтон, но нас това не ни интересува. Това са американски икономически интереси -- българските са други. Който иска да брани амер. икон. интереси не му е мястото в бълг. правителство, нито в бълг. парламент.

145

Joko

преди 6 месеца

Борисов , не търси в ла#йната семки. Не се прави на покатолик от Папата. Теб какво те интересува какво финансира ЛукОил. Мен НИКАК ! Интересува ме цената на горивото когато отида да зареждам ! Анадъм !

144

Анонимен

преди 6 месеца

аз питам борисов, защо лукойл през цялото ти управление не плащаха данъци?

143

Анонимен

преди 6 месеца

Щото си *** бе Бойче, затова..

142

бат Вальо

преди 6 месеца

Язе Бойко Методиев Борисов, по прякор Буда, не го познавам!Ваш, Валентин Златев.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Въпросът е наобратно: Защо заради петрола ГЕРБ и ДПС са готови да падне кабинета.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Модела бащица в бг футбола го въведе Банкята . Назначаваше собственици на клубове , Иво Тонев , Спас Русев , Марешки , Васил Божков , Гриша Ганчев , Крушарски , Домусчиеви и пр . По времето на герб не се построи нито един стадион . Прокуратурата нехаеше за черното тото на Перуката . Най - виновен е Борисов за хала на спорта , не само във футбола , а и на държавата .