Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Според Тошко Йорданов от ИТН днес е един позорен ден от най-новата българска история поради няколко причини.

Първата е, че парламентът открива новата парламентарна сесия не в историческата сграда на Народното събрание.

Oще по темата
"Никой в тази страна не нарича тази сграда Народно събрание, а всички я наричат Партийния дом. Вие се върнахте у дома си, тук вие - бившите комунисти от ГЕРБ, начело с Бойко Борисов, както и вие от ПП, както и вие от БСП - идеологическите наследници на комунистите, сте у дома си. Тази сграда отново е пълна с комунисти, когато народът измете вашето управление1 ние ще върнем НС там, където му е мястото", каза Йорданов.

Според него е позорен ден, защото и това Народно събрание ще започне да работи.

"Какво направихте досега? Приехте един нефелен закон за домашното насилие и го направихте още по-нефелен. Е, поне легитимирахте интимната си връзка и когато Бойко Борисов и Делян Пеевски обършат един общ шамар на Кирил Петков, той ще може да ги съди за домашно насилие. Приехте вредни поправи в НК, които пак ще трябва да се поправят, приехте един вреден бюджет и дадохте всички пари в ръцете на един министър, който докара страната до криза", обвини той мнозинството.

"Днес е и позорен ден, защото вашата сглобка, зачената в грях и алчност, продължава да съществува. Основната вина в момента е на ГЕРБ, защото вие знаете, че ПП- ДБ са безгранично алчни, неморални, нагли и некадърни и вие им дадохте да си играят с живота на българите и това ви прави по-алчни и по-неморални от тях, вие сте виновни и вие ще понесете последствията. Днес е един позорен ден, но е и началото на края на този позор", отсече Йорданов.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Тихомир

преди 8 месеца

Браво Тоше! Ти продължавай да казваш истината, а нека м-астиите си лаят около теб.

46

с.т.

преди 8 месеца

Грешиш, Йорданов, вие от Няма такъв музикант (разбирай ИТН) сте виновни за всичко случващо се след спечелените от вас избори преди три години! Защо се отказахте тогава? - От страх! Защото знаехте, че не е лесно. А сега е лесно да п.л.ю.е.т.е за щяло и нещяло! Не ви прави чест!

45

Анонимен

преди 8 месеца

Новото име е "Многопартиен дом".

fallback