Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев определи идеята на управляващите да прекратят консецията на Росенец като прибързана и некоректна. Според него това предложение може да е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар.

"Да се върнат назад във времето и да си отговорят на въпроса кой отдаде на концесия пристанището - правителството на Бойко Борисов, за 35 години.

Oще по темата
Служебното правителство не е удължавало концесията, просто остават 24 години от нея. Служебното правителство не я прекрати, защото се водеше борба с космическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция", каза той.

Държавният глава присъства на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Форумът започна с панихида за участниците в Илинденско-Преображенското въстание, която беше отслужена от Мелнишкия епископ Герасим и от духовници от Българската православна църква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

175

Алекс

преди 9 месеца

Като подпишеш някакъв договор,в случая концесия,трябва да го изпълниш.Ако го прекратиш предсрочно,плащаш неустойка.Значи Бойко е подписал концесията,а иска Радев да я развали.Доста нагло,типично по Борисовски.ГЕРБавите и за реакторите бяха много ербап.Накрая ги осъдиха и си платиха и за реакторите,и разходите по делото.

174

крадат милиарди

преди 9 месеца

Експерти подават чеса ограбили минимум 16 000 000 000 живи кървави български лева вкл в долари и евра чрез нагло престъпни високи цени на горивата за последните две години..Да се провери ..

173

Ътт

преди 9 месеца

Можело е да се прекрати, не са го направили министрите на Радев, сега каквото и да говори...

fallback