175

Алекс

преди 9 месеца

Като подпишеш някакъв договор,в случая концесия,трябва да го изпълниш.Ако го прекратиш предсрочно,плащаш неустойка.Значи Бойко е подписал концесията,а иска Радев да я развали.Доста нагло,типично по Борисовски.ГЕРБавите и за реакторите бяха много ербап.Накрая ги осъдиха и си платиха и за реакторите,и разходите по делото.

174

крадат милиарди

преди 9 месеца

Експерти подават чеса ограбили минимум 16 000 000 000 живи кървави български лева вкл в долари и евра чрез нагло престъпни високи цени на горивата за последните две години..Да се провери ..

173

Ътт

преди 9 месеца

Можело е да се прекрати, не са го направили министрите на Радев, сега каквото и да говори...

172

Анонимен

преди 9 месеца

Искането за прекратяване на концесията е наложено отвън и сега се търси претекста! За тия американски и натовски бази у нас трябва друг извор и терминал,не Лукойл! А тука караниците между тоя и оня са камуфлаж! Нашето море се превръща в милитарна зона,ако искате море ,ходете в Гърция! Това оплюване на нашите курорти и хвалене на гръцките е точно за това! Борисов един път се изтърва да каже,че иска платноходки по Черноморието ни,а не бойни кораби и това му струва много! Та сега припка да е пръв!

171

Анонимен 11

преди 9 месеца

Г-н президент,отговора,на вашия въпрос е един,слънцето което огряваше нашата мила родина,и ни водеше,към светли бъднини,12 непълни години управление,сега затова сме на дъното,в ес,по всички показатели.

170

Анонимен

преди 9 месеца

"присъства на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет" --- Още едно доказателство, че това е една фашистка държава. Това въстание е въстание в което българи избиват без причина по-българи от тях.

169

Анонимен

преди 9 месеца

Какъвто народа,такива и политиците му-шмекери безценни.Такива като Левски и Ботев се раждат веднаж на 1000 г.

168

Ралица

преди 9 месеца

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК УВАЖАВАНВ ЕВРОПА УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

167

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко дал Росенец на концесия за 35 години, а Радев бил винвовен. Не е ясно точно как ще бъде прекратена концесията и дали няма да е за сметка на народа, но скоро ще стане ясно.

166

ха ха

преди 9 месеца

Рундю се изказа за кандидат-кмета,че човек,който предава роднините си,предава и Родината си.А Рундьо не предаде ли жена си и децата си и се ожени за мадам бивша Свиленска?!!!Мислете,като дърдорите,бе!Изказвате се неподготвени.

165

Фичо

преди 9 месеца

Кой даде концесия на руснаците? ДС агентите, партийните секретари от БКП и ***, като Разединител Фърчилков - предложен за резидент от Решетников и издигнат от БСП и агентурата на ДС.

164

В.

преди 9 месеца

Поне малко благодарност към Президента Радев. Ако беше прекратил концесията, нафтата щеше да бъде 6 лв, реколтата - двойно по-скъпа, а ППДБ щяха да са извън НС.

163

Униманчо

преди 9 месеца

На вниманието на г- н Президента: да отговори коя коалиция докара космическите цени на горивата в останалата част на Европа, може би Кирчо и Асен? Как може човек да говори със задните си части - нямам думи!!! Поредното остроумно изказване на фелдфебела!

162

Анонимен

преди 9 месеца

радев не иска да си спомня, че по онова време, когато Борисов е бил натиснат да оформи концесията, нямаше война и за България, като колония на РФ с пълна сила беше валидна игривата руска закачка: "Курица не птица, Болхария не заграница"!

161

Анонимен

преди 9 месеца

Истината е, че БОЙКО БОРИСОВ подари Росенец на руснаците. Това е факт. Много по-късно Христо Иванов направи рейд с лодка, за да си създаде фиктивен имидж. Всички ахнахме: "Евала на Ицо, ще се бори с корупцията!" Спомня ли си някой шарлатанското ВЕРУЮ: "НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА! НИКОГА КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ!"

160

хахахаха

преди 9 месеца

До АнонименДвата атомни чайника имай живот 50 години и дават ток на 50 пъти по-ниска цена. Ако не е бил АЕЦ Козлудуй съвремените апаши нямаше да имат какво 40 години да разпродават! 45 години трупаме и строим за 8 милиарда дълг сега 40 години продаваме и имаме 20 млрд дълг нещо не излизат сметките май! Добрата демокрация от ЕвроДжендер тип ни стопи от 9 мил на 6 мил население. Пожелавам на всички евроатлантици децата им да постъпят с тях така. Ама какво говоря биологически те не могат да имат

159

Анонимен

преди 9 месеца

Най добре да продадем а реално дарим руските реактори на зелениятШмъркач за да купим после "демократични" 50 пъти по-скъпи американски такива! Ние не сме ЕВропейци а американска колония - смеехме се едно време как са взимали на индианците злато за мъниста сега е същото - милите ни Евроатлантически партньори ни кле%ат на сухо а ние ги питаме дори " искате ли мину@$т да ви направим Господарю! Срам, Срам, Срам!

158

Анонимен

преди 9 месеца

Русия = мега корупция. Докато има русофили управляващи тая нещастна държава ще има и мега корупция в България.

157

Анонимен

преди 9 месеца

Има много такива питанки. Например кой купи двата руски атомни чайника и оборудването към тях? И другия въпрос, защо такива питанки се появяват единствено при руските корупционни проекти?

156

Анонимен

преди 9 месеца

имам чувството, че тук пишат много депутати от ПП и ДБ. кой друг ще плюе президента в работно време?