Снимка: БГНЕС
fallback

Уважаеми български граждани, днес още веднъж ставате свидетели на прегрупирането на паралелната държавата, за да оцелее, на задкулисието, на овладяването на парламентарната демокрация и правенето ѝ на заложник на лични, икономически и лобистки интереси. ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС са новото управляващо мнозинство в този парламент.

Oще по темата
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна, съобщи Bulgaria ON AIR.

Тя обясни мотивите за тази коалиция.

"ГЕРБ  да спасят Бойко Борисов, защото цялата държава е заложник на неговата лична кожа. ДПС – да се легитимират вече официално във властта.

С "Продължаваме промяната - Демократична България" е големият въпрос. Защото Христо Иванов от лодката в "Росенец" стигна до прегръдката с "Росенец", коментира още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 10 месеца

Лидерът на БСП обяви управляващото мнозинство _ --- _ Ха-ха-а! Кръстницата от с. Крушовица!

45

Анонимен

преди 10 месеца

Евролевите от ПП и ДБ не са десни. Хората трябва да знаят, че гласуват за евролевите градски, които пренасят европейските проблеми в България. Техните евролеви проблеми и идеологии са чужди на България и Източна Европа. Те не решават нашите проблеми и ни пропагандират евролявото. Евролявото е извратено политическо движение, което не е социално, не е народнодемократично, не помага на народа. Запада и западните капиталисти манипулират лявото в Европа да бъде гнуссно и извратено, за да не печели.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Само нашите Продажници Просто Киро, Боко и Пеевски го посрещнаха като месия и му подаряват готова ядрена централа. Продажниците не искат България да печели от продажба на електроенергия на Украйна от АЕЦ Белене. Реалните проекти и произведеното оборудване се заменят за десети път с фантазии, измислици за ново оборудване, което ще бъде двойно и тройно по-скъпо и ще закъснее за нас да бъдем скоро енергиен център на Балканите и да изпълним решенията на Зелената сделка за затваряне на тецовете.

fallback