Снимка: БГНЕС
fallback

Раздуването на разходите между двете четения преди приемането на бюджета и това, че той не решава нито един сериозен проблем. Това беше откроено от вицепремиера Асен Василев и депутатът от ГЕРБ Теменужка Петкова, предаде БГНЕС.

Единственият риск пред бюджета е да бъдат раздути разходите между първото и второто четене в парламента, заяви Василев.

Oще по темата

Той коментира темата след срещата с представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ във финансовото министерство. На срещата взеха участие също така премиерът акад. Николай Денков и вицепремиерът и външен министър Мария Габриел.

Василев заяви, че няма притеснение относно приходната част на бюджета. Той подчерта, че 3% дефицит, който е едно от условията за приемането ни в еврозоната, също е реалистичен.

Акад. Николай Денков определи състоялата се среща като много конструктивна. „Има някакви рискове, но те са съвсем нормални за сегашния етап”, каза той. „Много съм доволен както от тристранния съвет, така и от днешната среща в МФ“, добави премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 10 месеца

И тука ще стане като във франция. Ако не се махнем от този проклет съюз.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Всички пари са за ромите които не работят но раждат деца които и те не работят а сега и за украинците но не за друго ами щото да избият Руснаците.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Отговор на 41 а защо не гласуваш. На другите ли чакаш. Ти във форума не си гласувал какво остава на изборите. Повече от половината българи не гласуват.

fallback