Снимка: БГНЕС
fallback

С решения №444 и №445 от 23 юни 2023 г. Министерският съвет на Република България прие нов пакет от военна и военно-техническа помощ за Украйна в изпълнение на решението на Народното събрание от 9 декември 2022 г., съобщиха от правителствената пресслужба.

Одобреният списък е съизмерим по обем с помощта от първия пакет, отпуснат от служебното правителство с решение от 22 декември 2022 г. С предоставянето на тази помощ няма да бъдат нарушени нормативите от запаси за действие на въоръжените сили на Република България и тяхната учебно-бойна подготовка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев е прочут във военните среди с държавните си измени и предателства. След смяната на комунистическия режим с демократически през 90те продава на американците военни тайни. След това става щатен служител на украинското военно министерство и им продава постоянно военни и държавни тайни. Сега вече всичко продава вкл. и оръжие, а скоро ще прати и жива сила.

133

Анонимен

преди 10 месеца

B зaмянa нa тoвa EK ни npaти egин "nakeт" oтзag зa PCM kaтo npeнeбperнa gopи и нaлoжeнoтo oт тяx, т.нap. Пapижko cnopaзyмeниe...

132

Обективен

преди 10 месеца

Фaшиста Тагарев и цялата държава би им подарил. А хората в монтанско , великотърновско и куп още населени места останаха без реколта и покъщнина от наводненията. На тях кой ще им даде помощи?

fallback