134

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев е прочут във военните среди с държавните си измени и предателства. След смяната на комунистическия режим с демократически през 90те продава на американците военни тайни. След това става щатен служител на украинското военно министерство и им продава постоянно военни и държавни тайни. Сега вече всичко продава вкл. и оръжие, а скоро ще прати и жива сила.

133

Анонимен

преди 10 месеца

B зaмянa нa тoвa EK ни npaти egин "nakeт" oтзag зa PCM kaтo npeнeбperнa gopи и нaлoжeнoтo oт тяx, т.нap. Пapижko cnopaзyмeниe...

132

Обективен

преди 10 месеца

Фaшиста Тагарев и цялата държава би им подарил. А хората в монтанско , великотърновско и куп още населени места останаха без реколта и покъщнина от наводненията. На тях кой ще им даде помощи?

131

До Анонимен 130

преди 10 месеца

Абе, те всичките обещават, преди Борисов, Борисов обещавА, Киро обещавА, ама само едните обещания- Костадинов и той обещава, ама, да се чуди човек на кого да вЕрва, като няма някой да си е изпълнил обещанията.

130

Един там

преди 10 месеца

Твърдо против съм да изпращаме каквото и да е военна помощ на Украйна. Ние не им ли подарихме достатъчно? Колко още да даде бедна България? Долни продажни политици, спрете се бе! България трябва да е неутрална!

129

Анонимен

преди 10 месеца

В изпълнение на решението на Народното събрание. А преди Народното събрание да реши, на какво основание пращахте? Някой няма ли да понесе наказание за това?

128

стига вече

преди 10 месеца

Имам чувството, че това е Министерски съвет и правителство на Украйна, а не на България! Вместо да решават проблемите на българите, те се занимават от сутрин до вечер с Украйна! Само тя им е в устите и умовете, а българите - кучета ги яли!

127

данъкоплатец

преди 10 месеца

Не съм съгласен да с изпращат помощи! На никого! Не стига, че хрантутим пришълци по морето в 4 и 5-звездни хотели, ами и помощи ще им изпращаме! От кой зор!? Докато има бедстващи българи, за които никой не мисли и не им помага, е неморално да помагаме на чужденци! Наводнените хора в Карловско от миналата година още са по фургони...Безобразие!

126

Анонимен

преди 10 месеца

Ще избера Възраждане, не че политически симпатизирам, а само затова, че обещаха да вкарат предателите в затвора!

125

Км

преди 10 месеца

Тагаренко е украинско куче.

124

Анонимен

преди 10 месеца

До 122 Анонимен Не разбрах - продаваме или подаряваме? . . . . Ако трябва да се учим от големия брат отвъд океана, трябва да продаваме или да даваме назаем! Какво правим продажници? Все от оня лошия строй грабите, а комисионните накъде отиват? Оглозгахте комплектно тази държава, без срам сте! При новите избори няма да има колебание вече!

123

Анонимен

преди 10 месеца

Тези които ни управляват да кажат колко пари дадоха за Украйна и колко за България

122

До 110

преди 10 месеца

Колкото тези на посолствоТО ЛИ?

121

РАЗДЕЛЕНИЕ

преди 10 месеца

"ПОМОЩТА" ни просто ще причнини още повече страния и за двете страни в тази безумна братоубийствена война. Оставете ги нашите пенсии, разбити улици и неуредици. Въпроса не е и в парите, който се прахосват за война. Въпросът е в РАЗДЕЛЕНИЕТО в обществото ни, за което мед.иите имат доста широк принос, вкл. и в ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НИ в грешната посока и мислене в грешната насока.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Ко има у пакета ?

119

Анонимен

преди 10 месеца

Говорете ми в копюри. Колко даваме на укрофашистите и колко на пострадалите от наводнения. Едни български деца събират 9000 лева, за да идат на световно, но за там няма. Адолф Тагарев е опасен за България.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбрах - продаваме или подаряваме?

117

Анонимен

преди 10 месеца

Отсега нататък ще смятам, че "македонците: са прави за нас. На власт имаме фашистко правителство, цензура, на която и Бай Тошо може да завиди, и фашистка диктатура. Никой не се съобразява с народа, а за референдум и дума не дават да се чуе. Да пращаме помощ на истински фашисти, които демонстрират нагло символиката си пред целия свят, и се кланят на убийци на деца и невинни хора.... Чудя се това ли е нашата родина, за която са умрели Ботев и Левски. Къде остана нашата "чиста и свята република"???

116

Анонимен

преди 10 месеца

Даваме само това, което никой не иска да купи. Ако може да се продаде - го продаваме.

115

Анонимен

преди 10 месеца

Да им изпратят нашите джелезоберачи от Факултета. За нула време ще гепят всичката желязна техника и на едните и на другите и войната ще свърши.