Снимка: БГНЕС
fallback

Румен Радев няма да остави току-така завладения от него през последните две години политически и властови терен. Това обясни пред БНР политологът Георги Киряков.

Oще по темата

"Изземват му се властовите лостове, които беше поел през служебните правителства и назначенията в службите. Човек, който е бил на такъв тип властови връх, на какъвто той беше през последните две години, няма как да се примири с изритването. Няма как да се съгласи да се прибере в президентството и да бъде онази надпартийна фигура, която да символизира единството на нацията. Той си влезе в чисто партийните конфликти  и борби. Въпрос на време и на изтичане на мандата е да се включи активно, като партиен участник в тези игри",посочи той.

"Този кабинет започна да върши оперативната работа. Ясно беше, че ще управлява в ситуация, в която трябва да се взимат много трудни решения. Моите очаквания са, че ще изпълни целия си мандат. Минималният срок е до местните избори", смята Киряков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До 10

преди 10 месеца

Тихомирчо, разбира се, че е лошо властта да е съсредоточена в ръцете на един човек . На това му казват диктатура. Живели сме го , видяхме, че не става . А пък една тъ*па фуражка да ни управлява еднолично е най-големия кошмар. Президента трябва да е безпартиен, а не да сваля правителства и да действа като политически лидер. Не му се отдава . Става само да слуша и изпълнява командите на руския му господар

18

До 19

преди 10 месеца

ЕДНОТО НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГОТО. ИДВЕСТЕН НИ Е ПЪТЯТ НА КОПРИНКАТА. :)))))

17

Анонимен

преди 10 месеца

Всички видяхме оправията *** Радев - изостаналост във вдички сфери, глад и нищета.

fallback