19

До 10

преди 11 месеца

Тихомирчо, разбира се, че е лошо властта да е съсредоточена в ръцете на един човек . На това му казват диктатура. Живели сме го , видяхме, че не става . А пък една тъ*па фуражка да ни управлява еднолично е най-големия кошмар. Президента трябва да е безпартиен, а не да сваля правителства и да действа като политически лидер. Не му се отдава . Става само да слуша и изпълнява командите на руския му господар

18

До 19

преди 11 месеца

ЕДНОТО НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГОТО. ИДВЕСТЕН НИ Е ПЪТЯТ НА КОПРИНКАТА. :)))))

17

Анонимен

преди 11 месеца

Всички видяхме оправията *** Радев - изостаналост във вдички сфери, глад и нищета.

16

анонимен

преди 11 месеца

Не ви ли омръзна да пишете простотий,глупости сякаш някой ви вярва,на абсурдните простащини

15

Анонимен

преди 11 месеца

Време е да изнасяте шкембетата пред жълтите павета.Времето се пооправи,идеално за въргаляне пред президентството.

14

Анонимен

преди 11 месеца

АБСУРДА ПОСТАНОВКА Е КОГАТО ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТА СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ВЛАСТОВИ ТЕРЕН!!! ПИШШМАН МОМЧЕНЦЕ ПОЛИТОЛОГ - ПИШШМАН СКЛЕРОТИЧНИ МИСЛИ!!!...

13

Доверие 0

преди 11 месеца

Защо давате мнението на някакви платени клакьори? Управлява ни правителство, което 10+% от гласоподавателите на едната партия гласуваха да не се съюзява с другата. От другата е около 5%. От 51 % сбор от двете заедно извадим 15% минимум имаме около 36% от гласувалите. От 40% избирателна активност имаме реално доверие в правителстово около 14.4% даже е много. Дотолкова със смешните ви алабализми и легитимно правителство..

12

ТАКА, ТАКА

преди 11 месеца

КОГАТО ПРЕЗ ГЛАВА ОТПАДЪЦИТЕ СЕ ТОЧАТ НА ПРЕЗИДЕНТА , ЗНАЧИ ТОЙ ПРАВИЛНО РАБОТИ..!!!!!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера Денков се чудешеш защо в Брюксел Радев казва, че подкрепяме Украйна даже и с оръжия, а в София казва, че е против даването на оръжие на Украйна. Това ако не е лицемерие не знам какво е.

10

До Факт

преди 11 месеца

Избран с 50% от 30% избирателна активност, което е 15% от имащите право на глас. Все пак е законно но не представително. А и длъжността на която е избран няма правомощия за изпълнителна власт която си присвои последните две години.

9

...

преди 11 месеца

Радьев е разделител на нацията, а не обединител. Не става за президент

8

Тихомир

преди 11 месеца

Въх ужассссс президента имал лостове чрез служебния кабинет. Ами че то и в Конституцията на България пише това. Номера е да те покажат по грантовите медии 10000 пъти и да кажеш че това е лошо.

7

Факт

преди 11 месеца

Злият Румборак беше избран от еуектората напълно законно и демократично. Като се махне, еуектората ще си намери някой подобен избранник.

6

Радев се

преди 11 месеца

Оказа най-големият подлец,лицемер и интригант в политиката .При това и злобно отмъстителен.

5

Гражданин

преди 11 месеца

Юмручко (Радев) предизвика два пъти падане на правителство и назначи свои хора. Той е отговорен до голяма степен за хаоса в държавата. Добре е че сме член на НАТО иначе щеше да ни превърне във втора Беларусия като васал на Русия

4

Анонимен

преди 11 месеца

"Румен Радев няма да остави току-така завладения от него през последните две години политически и властови терен." - пропаганда и половина ....

3

Чико от Порто Рико

преди 11 месеца

За думи като "изритване" този може да го изключат от Съюза на политолозите, вижте с Гешев какво стана за подобни лафове :)

2

Дада

преди 11 месеца

Аз не виждам изритване, просто се следват процедурите

1

Анонимен

преди 11 месеца

ЗАТВОР и публичен ЛИНЧ за кремълския агент Радев!