Снимка: БГНЕС
fallback

Крайно нелогично е Сарафов да бъде и.д. главен прокурор. Това е поредният срамен акт на ВСС. Скоростта, с която стана известен Сарафов, както и липсата на обсъждане на моралните му качества, са повече от подозрителни. Не е нужно да си юрист, за да се запиташ кой има интерес от назначаването на Сарафов.

Oще по темата
Неговото скоропостижно назначаване е в интерес на хора, които се страхуват от висящи срещу тях дела, включително и г-н Борисов. Всичко се случи светкавично, по команда, заяви за Нова Нюз съдия Нели Куцкова.

По думите ѝ е имало данни, че Сарафов се е намесвал, за да бъде прекратено производството на Борисов "Барселонагейт".

"Вярно, че е временно изпълняващ, но трябва да е човек с авторитет. Минимумът е да се обсъдят нравствените му качества, да му се даде възможност да даде обяснение за фактите, които станах публично известни. Защо трябва да се преразглеждат исканията за сваляне на имунитети? Ще бъде скандално, ако ги оттегли. Не ми е известно да е имало случай на оттегляне досега", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

До Гражданин 31

преди 10 месеца

Е за 12-15 години управление, толкова ли не можа да направи поне делата да са бързи, а не по 5 години, колкото до бащинството, абсолютно се доказва корупция, иначе я обясни тая на 25-30 години, откъде е извадила 2 милиона евро за къща+ магазин и други неща.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Просто трябва да се вкара прасето Цацаров в затвора и да си плати за това, че превърна прокуратурата в свинщина

38

Истина

преди 10 месеца

Първите 7 години в членството в ЕС се получават пари безвъзмездно, но нашите политици ги изядоха изпиха, вили в Барселона, Дубай, ЮАР, Банкя . Всички политици които са били във властта между 2007 до 2014 година в затвора за 15 години и конфискуване на имуществото им, дори и на роднини до 3та линия!

fallback