Снимка: БГНЕС
fallback

"Свидетели сме на пореден брутален акт на насилие срещу гражданин на Република Северна Македония с българско самосъзнание", такава позиция изразиха от ГЕРБ за пребития българин в съседката ни.

"Председателят на сдружението на българите "Шемето" Бекир Кадриески е бил жестоко пребит в град Струга. Остро изказваме своето възмущение и осъждаме този пореден акт на непровокирано насилие срещу наш сънародник. Ако информацията, че побоят над Кадриески е бил придружен от думите "мръсен българин", се потвърди, то случилото се ще представлява опасен рецидив и ще настояваме по всички възможни международни канали престъплението да бъде щателно разследвано, а виновниците - наказани с цялата строгост на закона", пишат още в позицията си от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Додо

преди 11 месеца

Косвеният виновник за това пребиване е Бойко М. Борисов, който с останалата шайка национални предатели свалиха ветото на БЮРМ и по този начин силно засилиха антибългарския сантимент във Вардарско! Ако ще и река от сълзи да изреват от ГЕРБ, виновниците за създадената ситуация са те и метастазите им партньори!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Повече от половината активни българи работят НА ЗАПАД !!! Следователно повече от 75 процента от българите са ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗА НАТО !!! А в Русия дори агитката на Копейкин не смее да припари, да не би да ги мобилизират, а ходят при Митрофанова да ги гуши и инструктира за Възродителния Процес, както по времето на товариш Живков. Тогава братушките товариха и изнесоха в Русия културните ни светини. Проверете в Рилския Манастир, музеите, Плиска и Преслав.

31

Тихомир

преди 11 месеца

Абе ние що не вземем да пребиваме македонци на пихтия??? Поне рециопрочност да има - нали има такова правило във външната политика?

fallback