33

Додо

преди 11 месеца

Косвеният виновник за това пребиване е Бойко М. Борисов, който с останалата шайка национални предатели свалиха ветото на БЮРМ и по този начин силно засилиха антибългарския сантимент във Вардарско! Ако ще и река от сълзи да изреват от ГЕРБ, виновниците за създадената ситуация са те и метастазите им партньори!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Повече от половината активни българи работят НА ЗАПАД !!! Следователно повече от 75 процента от българите са ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗА НАТО !!! А в Русия дори агитката на Копейкин не смее да припари, да не би да ги мобилизират, а ходят при Митрофанова да ги гуши и инструктира за Възродителния Процес, както по времето на товариш Живков. Тогава братушките товариха и изнесоха в Русия културните ни светини. Проверете в Рилския Манастир, музеите, Плиска и Преслав.

31

Тихомир

преди 11 месеца

Абе ние що не вземем да пребиваме македонци на пихтия??? Поне рециопрочност да има - нали има такова правило във външната политика?

30

Анонимен

преди 11 месеца

А защо тогава гласувахте за онова проклето френско предложение, докато нас ни бият, бе долни, нещастни, анти-български, продажни *** и политически бокл*уци ??? Аххх, къде е Ботев да се разправи с вас, къде са Хаджи Димитър и Караджата да размахат пак сабиите, къде е Левски да си изпълни онова обещание, където повтаря няколко пъти какво очаква предателите на народното дело.....?? КЪДЕ СА....??

29

Еххх

преди 11 месеца

Герб се доказаха като слуги на посолството ,Бойко предател на България .

28

Анонимен

преди 11 месеца

МЛАДИТЕ ХОРА ИМАТ 2 ОСНОВНИ ПРИОРИТЕТА: ПРОФЕСИОНАЛНО И ЛИЧНО, СЕМЕЙНО РАЗВИТИЕ. ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХАОС ПОРАЖДА ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛЕН ХАОС. МЛАДИТЕ ХОРА СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА ЧРЕЗ ЕМИГРАЦИЯ. ВРАЖЕСКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВИ ПЛАЩАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА ! ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СВАЛЯ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

27

Скъпи политичета,

преди 11 месеца

Ако не бяхте продавали с десетилетия БЪЛГАРИЯ, СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ И МАКЕДОНИЯ ЩЕШЕ ДА НИ МОЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАС !!!

26

Анонимен

преди 11 месеца

НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ПАРТИИ НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ, ПАРТИИ НА ИНДУСТРИАЛЦИТЕ, ПАРТИИ НА ХОРАТА НА СЛОВОТО И ПРОСВЕЩЕНИЕТО. ДНЕС ИМА ПАРТИИ НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНТЕРЕСИ, ПОДКУПЕНИ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ЕДНА ШАПКА ЧУЖДЕСТРАННИ СТОТИНКИ. ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ ИЛИ НЕ ГЛАСУВАТ.

25

Кобричката

преди 11 месеца

Да пре бием Киро! Проводник на чужди интереси,унищожител на българщината в Македония

24

Анонимен

преди 11 месеца

Остро се възмущавам от възмутените.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Докато ви дръпнат ухото да няма вето за присъединяването им нали

22

Анонимен

преди 11 месеца

Той има албанско име, но щом се е нарекал българин, стават две неща, или е искал да ядоса сърбомакетата, или е от смесен брак нещо, идея си немам как е в малката пустиня с чукалите :)))

21

Анонимен

преди 11 месеца

Най-големите приятели на Бойко са изкуфелия българомраз-сърбинът Вучич,който непрекъснато се заяжда с нас и макетата. Боко ги прегръща,картини им подарява,правеше какво ли не циркове,за да ги вкарва в ЕС,а за благодарност онези само ни нападат по всякакъв начин. И сега остро се възмущавали герберите. И като се възмущават да обясняваме ли кой, кое ,къде ще си го премести.

20

Бгг

преди 11 месеца

Лицемерна долна ***.

19

Избирател

преди 11 месеца

Извинете, вие кои бяхте ?

18

Тошко Петков

преди 11 месеца

МЪ ТЕ МНОГО АКТИВНИ БЕ, ТЕЗИ ГЕРБЕРИ ! БЪЛГАРИ, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЛИГОТИИТЕ НА БАЦЕ С Т.Н. МАКЕДОНСКИ УПРАВИ ???

17

Сата НАТО

преди 11 месеца

Белир Кадриески даже не е пумаг, ами си е най-обикновен сигънин. Тьпидьозите от нашата "дълбока държава" ето в какви схеми набутват пърите на българските данъкоплатци - подкупват македонските сигъни да се пишат бугъри...

16

Сата НАТО

преди 11 месеца

Белир Кадриески даже не е ***, ами си е най-обикновен сигънин. Тьпигьозите от нашата "дълбока държава" ето в какви схеми набутват парите на българските данъкоплатци - подкупват македонските сигъни да се пишат ***...

15

баси простотията

преди 11 месеца

Как не ви омръзна да се дърлите един с друг ПРОСТО ТАКА!?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Благодарение на ГРАБ, която вдигна ветото сега бюрмци се чувстват още по-окуражени да бият и репресират българия, благодаря ГРАБ. Иначе сега остро се възмущават.