Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа да коментира обвиненията на президента Румен Радев, че с правителството "Денков-Габриел" подарява властта на ПП.

Oще по темата
"Не искам да коментирам президента, той би трябвало да е обединител, а в ситуация, в която първите две политически сили, подкрепяни от ДПС, е единственото работещо правителство", каза той.

"И ако Корнелия Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат, бяха договорени министрите, но не стана", коментира още Борисов.

"Какво е демокрацията - явяват се партиите на избори, печелят ги, подрежда ги народът добре и най-стабилното, което би могло да сглоби тази подредба, е между първите две политически сили", посочи той.

"Казахме, че няма да ни повлияят никакви атаки отвън, записи... От първия до последния ден сме говорили едно и също и го направихме днес", отсече лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

124

Сатир

преди 10 месеца

най-стабилното, което би могло да сглоби тази подредба, е между първите две политически сили", посочи той. - Какво сглобихте Боко??? За това не съм ходил до урните.

123

Star

преди 10 месеца

Искаме ,,различното"..не ,,,Промяна".!

122

Анонимен

преди 10 месеца

ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ ! ПРОДАЖНИЦИТЕ КЛЕВЕТЯТ ! ВИДИШ ЛИ НЯКОЙ ДА КЛЕВЕТИ, ЗНАЧИ Е ПРЕДАТЕЛ !

fallback