Снимка БГНЕС
fallback

Не сме слуги на никакви посолства – нито на руското, нито на американското.

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев пред "Нова нюз" по повод записите от заседание на Националния съвет на "Продължаваме Промяната", разпространени от Радостин Василев.

По думите му "не е работа на президента да казва дали да се изпълни мандатът, или не". Според Митев Румен Радев не е обединител на нацията. Коментарът идва, след като държавният глава връчи втория проучвателен мандат на ПП-ДБ в понеделник, но ги посъветва да не го реализират.

Oще по темата
Депутатът нарече виновника за изтеклите записи Радостин Василев "остатък от чужда политическа сила" и допълни, че никой от ПП не го е заплашвал, защото това не е начинът, по който партията действа.

"Отношението ми към ГЕРБ не се е променило, но не виждам по-добра алтернатива от това в момента в България", заяви Искрен Митев като допълни, че колкото и да са различни с партията на Бойко Борисов, те имат и много общи цели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 10 месеца

Импийчмънт

51

БЯХ

преди 10 месеца

ПОТРЕСЕН ОТ ,,ПОРЪКАТА,, НА РАДЕВ-И ТОВА БИЛО ПРЕЗИДЕНТ-ЖАЛКО Е

50

ПроСоТо

преди 10 месеца

Е не сте слуги!..Слугата барем си знае задълженията и не припка да пита чорбаджията си за сичко !..Очевидно сте ЛАКЕИ...За разлика от слугите,лакеите се задвижват само за определени действия..

fallback