52

Анонимен

преди 11 месеца

Импийчмънт

51

БЯХ

преди 11 месеца

ПОТРЕСЕН ОТ ,,ПОРЪКАТА,, НА РАДЕВ-И ТОВА БИЛО ПРЕЗИДЕНТ-ЖАЛКО Е

50

ПроСоТо

преди 11 месеца

Е не сте слуги!..Слугата барем си знае задълженията и не припка да пита чорбаджията си за сичко !..Очевидно сте ЛАКЕИ...За разлика от слугите,лакеите се задвижват само за определени действия..

49

Анонимен

преди 11 месеца

Не било работа на Радев да казва... може би защото на тези от американското посолство им казват какво да правят?

48

Анонимен

преди 11 месеца

Тук не обсъждаме личността на Радев, а президентската институция и застрашилите националната сигурност, и интереси, ПП,ДБ.Които нямат елементарно чувство за държавност, за законност, за престъпления срещу държавата. Да не говорим за бившия премиер, който освен противозаконните делата, които извърши, се отнесе сексистки към Мария Габриел.

47

Анонимен

преди 11 месеца

По-големи измамници не е имало никога в управлението на държавата. Дори Бойко Борисов изглежда като нобелов лауреат спрямо тия измамници. Сами не се усещат колко зле изглеждат.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Искрен дали е искре като говори?

45

Анонимен

преди 11 месеца

Всяка институция, до която е достигнала информация за престъпления срещу държавата и нейната сигурност, трябва да се самосезира и да реагира. Радев предсталява президентската институция, при това е главнокомандуващ. Той е пряко засегнат от станалите му известни данни от записа. Постъпил е съвсем правилно. Това е и неговата морална позиция, също, на която има право.На кого дава мандат за съставяне на правителство, което е задължението му по конституция.На хора, които ще проведат незаконна чистка?

44

Анонимен

преди 11 месеца

Смехчик!

43

ПроСоТо

преди 11 месеца

наистина не е за вярване че може да има толковабезмозъчни същества !...АКО Радев е искал да повлияе върху процесите,НЯМАШЕ да даде мандата на пъпъпъдъбъ !..Това щеше да е нарушение на конституцията ...Той изпълни задължението си като държавен глава..А КАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН изрази ЛИЧНОТО си мнение по въпроса !!!...Какво ви "смущава" ?..Значи ВИЕ-кьорави,сакати,слугинскиПЛЕБЕИ "ИМАТЕ ПРАВО" да изразявате мнения,обаче президента "НЯМА" ?..На какво основание ? Кога и как го лишихте от граждански

42

Анонимен

преди 11 месеца

Ама пък с какъв патос произнасят речи за лошия президент, опасността от руска Европа и те, спасителите ни, които ще ни направят свободна европейска просперираща страна. Все едно не сме им гледали две години простотиите, ами са някакви току-що пръкнали се месии. Тия хора, Киро, Асен, Лорер не са наред с главите. А тия, дето ги слушат не питат що досега не ни направиха такава страна? Аман от това ще-време.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Мястото на предателите е в затвора. Гешев да се изпълни задълженията.

40

Гумичка за триене

преди 11 месеца

Да вие не сте слуги! Вие сте обикновенни ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ ако не вярваш момко има запис слушай 4.37м. и тогава излизай и мажи,!п.с Те твойте господари даже застанаха зад думите си! Което беше малко шокиращо! Но от кристалите явно са им се размътил мозъка!!

39

Анонимен

преди 11 месеца

И защо да не е работа на Радев? Напротив, точно това му е работата. Връчил ли е мандата, връчил го е, какво ще говори си е негова работа, щото тия подлеци нямат нито съвест, нито морал.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Щом са нациолни предатели, особено президентът е длъжен да изрази мнение

37

Някой

преди 11 месеца

До Анонимен29 Нееееееее. Този събиран от килима и тикан с лъжица.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Друго си беше при Роско! Само като размаха пръстче и сбръчи чело и Путин се свиваше в ъгъла! А и Баце го чакаше отзад - Роско ако обърка ще му теглиме ушите! И тогава "Посолството" си беше на Дондуков 1 и 2 и нямаше нужда да се ходи някъде...

35

Анонимен

преди 11 месеца

Искат да ни убедят, че ако само ни го вкарат и изкарат не е същото като да ни клатят един час... Уж се борехме за независимост, а се оказа, че сме бягали от една към друга зависимост! Оакаха се инсега смятат президента за виновен... Вече са жалки, не само смешни!

34

Нане

преди 11 месеца

герверастията, ще се види в приключения с тия неуравновесенци... Всичките до един са за специашизирани заведения... ===)))

33

ЗА ПП....

преди 11 месеца

25....за САЩ.................. 24....за РУСИЯ...........ТАКА СА ГЛАСУВАЛИ......