Снимка: БГНЕС

 „Барселонагейт няма и никога не е съществувал. Бойко Борисов не е имал никакво касателство към този случай. Борисов никога не е било разследвано лице по този случай“. В това увери адвокат Менко Менков, подзащитник на бившия премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред БТВ. Той поясни, че Борисов е бил призован в Софийската градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура по така нареченото дело „Барселонагейт“.

Адвокат Менков добави, че главният прокурор Иван Гешев през годините не е споменавал Бойко Борисов за „Барселонагейт“, а чак сега е казал неговото име.

Още по темата
Той запита защо не са разпитани политически лидери, които искат оставката на главния прокурор Иван Гешев. По случая не би трябвало да бъде призован никой, допълни адвокат Менко Менков.

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 седмица

"Баселонагейт" беше създадено, за да се изпере Боко. Да се повдигне, раследва и затвори. Но може да стане, за да се натопи и удави. Зависи каква е политическата среда. Делото сега трябва да изпълни втората си задача и да тръгне.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко се знае, но няма доказателства. Всеки е информиран, но няма свидетели. Службите знаят всичко, но нищо не казват. Никога няма достатъчно доказателства, всяко доказателство е незаконно добито, всеки запис е празни приказки от 1001 нощ.

12

наблюдател

преди 1 седмица

Тоя клоун голем ***. Само дето е много странно как така има дело, заведено в Испания, а смешното адвокатче ни облъчва, че тулупа е бял и добър, да не би случайно да заподозрете друго...