Снимка: БГНЕС

Според Николай Денков от ПП, който трябва да поеме поста на министър-председател пръв в бъдещия кабинет на ПП-ДБ- ГЕРБ-СДС, има всякакви опити да се блокира създаването на кабинета.

“Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството. Разделението е голямо, залогът е голям”, коментира той, след като вчера Кирил Петков съобщи, че политици от ПП-ДБ са били подслушвани и записвани и това е станало с участието на Радостин Василев, който вероятно ще напусне групата на ПП днес.

Още по темата

“Нека да видим какво ще каже днес Радостин Василев. Доколкото знам се е похвалил, че има с него институции и хора от криминалния контингент, които това ги интересува“, посочи Денков.

„Ще се опитам, доколкото можем, спокойно да минем през тези препятствия. Мисля, че и Мария Габриел има желание да се види краен резултат”, заяви той.

Коментари Напиши коментар

113

Анонимен

преди 1 седмица

Г-н Денков,правителството, за което говорите,не е все още избрано. Не забравяйте, че тримата харвардци са с авантюристична наклонност, така че може да им послужите като параван, зад който в началото да се крият. Те още сега влизат в контакт с ЕК, ръководните служби на ЕС, готвят се да сменят министри и зам.министри, шфове на спец служби, а вие сте само 'лицето' на този евентуално бъдещ кабинет.

112

Анонимен

преди 1 седмица

Ако имат някакво достойнство тия сами би трябвало да се оттеглят Недоумявам, защо се натискат още за власт, след всички тези скандални публични разкрития. На тези предатели би трябвало да се повдигнат обвинения, а не да пледират за цялата владт и пълно срутване на държавата по техните правила.

111

Анонимен

преди 1 седмица

няма по безлична натура от този трагедията е много дълбока