Снимка: БГНЕС
fallback

„Нашата позиция е, че няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ. Когато говорим за зрялост, е важно да кажем, че ГЕРБ-СДС седнаха и отхвърлиха програмата, която преди нямаше никакъв проблем”.

Oще по темата
Това заяви в ефира на Нова Нюз депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев.

„Когато има двама партньори на масата и единият покаже картите си, а другият му се присмее, това зрялост ли е? ”, каза Митев.

„Ние направихме това, което се очакваше от нас – да покажем картите си, да сме откровени и ясни. Сега всичко е в ръцете на победителя на изборите. Когато се сяда на масата на преговорите, не се фокусира върху различията, а върху общите неща. Хората от ПП-ДБ, които могат да изпълнят програмата ни, са тези и няма смисъл да ги крием. Направихме всичко възможно да има редовно правителство, управление и да излезем от политическата криза”, обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Еххх

преди 1 година

Чета ви и си мисля - ГЕРБ средна възраст 50+ години. ПП средна възраст 40+/- години. Така според вас къде е бъдеще то, а? ГЕРБ са бита карта. Бият се на бързея колкото да си намалят пораженията, та да избутат до пенсия. Поколенчески различия са това, и колкото и да не има се иска на другарите от ДС и ДПС, младоците напират и рано или късно ще дойде и тяхното време :)

47

Бай Пешо

преди 1 година

То, че е крадено, крадено, (Хемус е правена с държавни, не с европейски пари). Но пък Тракия, Струма, Европа, Марица вървят и се строят и в момента, много повече и бързо от Хемус при ГЕРБ, Царя, БСП, Радев и т.н, а и при тях е крадено. Но все пак да се спомене, че политиката на държавата ни от още комунизъма е развитието на южна България и изоставне на северна. Исках да вметна, че не е добър довод.

46

Анонимен

преди 1 година

До стив 37 - кое всичко е тръгнало назад бе? В държавните структури е назад, да! Но аз не знам някога те да са били напред! Бизнесът си върви! Само на държавната администрация ѝ се вижда, че всичко върви назад, щото спряха да текат парички като по боково време да вземаш заплатка за цял ден чоплене на семки и нищоправене. Кое е тръгнало назад? Здравеопазване ли? Образование ли? Нито едното, Нито другото са били приоритет на Боко, и това си личи по електората му!

fallback